Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken

En heb je behoeften om van gedachten te wisselen met een vakkundige loopbaancoach bij jouw in de buurt?

Meld je dan aan bij Rooskleurig Coaching voor de Week van de Loopbaan van 13 t/m 17 september.
Je krijgt dan gratis persoonlijk advies over jouw loopbaanvraagstuk!

 

Geef je nu op

Ontdek wat je tegenhoudt en zet een stap dichter bij het bereiken van je doelen​

Wie ben jij

Waar ben je goed in

Wat wil je bereiken

De toekomst

Rose-Marie, jouw loopbaancoach

Als Noloc erkend loopbaanadviseur | studiekeuzecoach | sollicitatietrainer geef ik persoonlijke en professionele begeleiding en ondersteuning bij loopbaanvraagstukken op het gebied van werk, studie en carrière.

Ik gun iedereen een kans om die stap te zetten en help je graag vooruit door een nuttige en effectieve bijdrage te leveren bij jouw loopbaan vraag.
Ik vertel je niet wat je moet doen, maar help je bij het maken van je eigen keuzes. Durf je vragen te stellen die anderen niet vragen, verder door te vragen en na te denken over jezelf. Van nature ben ik betrokken en vindingrijk, optimistisch ja, maar tegelijkertijd ook realistisch. Mijn feedback is daardoor ‘to the point’, eerlijk en oplossingsgericht.

 

Lees hier wat klanten zeggen over mij

Ik was destijds [2016] niet gelukkig op mijn werk, maar ik wist ook niet wat ik wilde. Na dat Roos-Marie mij goed heeft geholpen met mijn eigenschappen naar boven halen, icm mijn sterke punten waar ik goed in ben, kwam ik in de juiste richting. De baan die ik daarna kreeg was voor mij op dat moment een lot uit loterij die ik won. Nu zelfs een baan verder, ben ik nog heel blij met de richting die ik nu volg. Met alle feedback van Roos-Marie zie ik nog steeds de toekomst rooskleurig tegemoet!

Ik heb Rose- Marie leren kennen tijdens een loopbaancoaching gesprek in de Bibliotheek in Aalsmeer. Rose- Marie is een zeer prettig en positief persoon en weet waar ze het over heeft. Zeer professioneel en geeft een fijne begeleiding. Ze heeft mij goede sollicitatie tips gegeven en ook de uitleg hoe ik mijn Linkedin profiel optimaal kan bewerken. Haar loopbaancoaching traject was verhelderend en gaf mij veel energie en nieuwe inzichten.

Geef je nu op

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op