10 jaar Rooskleurig Coaching wedstrijd voor klanten

Rooskleurig Coaching heeft wat te vieren en jij kan een mooie prijs winnen!
Op 1 juni 2020 ben ik 10 jaar actief binnen de regio en ver daarbuiten met loopbaancoaching, studiekeuzeadvies en sollicitatietrainingen. Ik wil jou – en honderden andere klanten die ik gecoacht en getraind heb – enorm bedanken voor het vertrouwen dat je in mij gesteld hebt om je verder te helpen en met je mee te denken meer plezier uit jezelf, studie of werk te halen. Dit feestje wil ik graag samen met jou vieren door het organiseren van een speciale wedstrijd – waarbij jij een mooie prijs kan winnen!

Wat is precies de bedoeling?

Je hebt een loopbaantraject, studiekeuzetraject, ontwikkeltraject, sollicitatietraining of LinkedIn training bij mij gevolgd. Het lijkt mij super leuk om van jou te horen wat het volgen van jouw coachtraject of training jou heeft gebracht of opgeleverd. Welke keuzes heb je gemaakt? Waar ben je mee bezig of wat ben je gaan doen? Iets nieuws, ludieks, baanbrekends, gaafs of bizars? En welke inzichten, vaardigheden, ideeën, kansen en uitdagingen hebben het je opgeleverd? Daar ben ik écht heel benieuwd naar en ik zou het leuk vinden als jij dit wilt delen met anderen.

Schrijf jouw eigen ervaringen op in een verhaal of limerick of vertel het in een filmpje. Misschien kan je wel goed zingen of tekenen? Maak dan een lied of visualiseer het in een tekening. Mij maakt het niet uit, leef je uit!

Welke prijs kan jij winnen?

Gezelligheid en lekker eten zijn dé belangrijkste ingrediënten van de prijzen.
De eerste prijs is een dinerbon ter waarde van € 100,00
De tweede prijs is een lunchbon ter waarde van € 50,00
De derde prijs is een borrelbon voor een borrelplank ter waarde van € 25,00

Stuur jouw eigen verhaal naar info@rooskleurigcoaching.nl– De sluitingsdatum is 1 juli 2020.
De jury bestaat uit twee – mijn gewaardeerde samenwerkingspartner Michal van Dantzig, Recruitment Marketeer Arbeidsmarkt van Win-Win-Werkt en ikzelf. Op vrijdagochtend 10 juli – rond de klok van tienen – bel ik de prijswinnaars persoonlijk op om te feliciteren.

Mijn eigen loopbaan in een notendop

Daar wil ik graag mee afsluiten. Ooit had ik de ambitie om radio journalistiek te gaan studeren, maar dat is een andere studie geworden. Vervolgens begonnen in een commerciële functie en eind twintig voor een paar jaar naar het buitenland gegaan om daar te wonen en te werken. Terug gekomen en commercie en de mens gecombineerd in een baan als vestigingsmanager bij een uitzendorganisatie. In die tijd viel ‘het kwartje’ bij mij en heb ik mijn eigen loopbaan een draai gegeven. Geleerd, gefocust op de mens en geswitcht met in 2010 mijn eigen praktijk voor loopbaancoaching: Rooskleurig Coaching. Professionele erkenning: Noloc erkend! Als ondernemer gegroeid en nieuwe initiatieven ontwikkeld waaronder sollicitatie- en social media trainingen, in 2015 studiekeuzeadvies en onlangs een tussenjaarprogramma voor jongeren en mogelijkheden voor online coaching|training geïntroduceerd. Als professional studie|loopbaancoach mijn kennis en vaardigheden blijven ontwikkelen, want óók voor mij geldt: een leven lang leren. Een proces dat leuk, leerzaam en zinvol is.

Ik zeg vaak tegen klanten “maak je eigen keuzes door uit te gaan van je talenten; wat vind je leuk, waar ben je goed in en liggen je interesses? Ga deze benutten in je [studie]loopbaan, want er zijn altijd mogelijkheden”.
Binnen mijn eigen loopbaan komen communicatie, mensgericht en behoeftepeilend steeds weer terug. Ik ben blij dat de rol van coach daar goed bij past! Dat betekent voor jou: je eigen coach binnen handbereik, persoonlijk, praktisch en toekomstgericht.

Op naar de volgende 10 jaar!

Niet onbelangrijk – nog geen klant?

Nieuwe klanten kunnen profiteren van een jubileumkorting van 10% op hun coachtraject of training. Deze actie loopt van 1 juni t|m 1 oktober 2020.

Kerstkaart Rooskleurig Coaching

Nationale Werkbezoekdag 15 november 2023

Binnenkort is weer de jaarlijkse Nationale Werkbezoekdag! Op deze dag gaan werkzoekenden – of werkenden die zich willen heroriënteren – …

Week van de loopbaan 2023 – Blijf scherp, blijf ontwikkelen in je loopbaan

Een loopbaanontwikkelgesprek met een gecertificeerd Noloc coach: Nuttig of nodig? Een loopbaanontwikkelgesprek biedt waardevolle kansen. Het stelt jou in staat …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op