Klantenervaringen

Klantenervaringen

 • All
 • Coaching op de werkvloer
 • LinkedIn training
 • Loopbaancoaching - Beroepskeuze advies
 • Ontwikkeladvies 45plussers
 • Ontwikkeladvies NL Leert Door
 • Outplacement
 • Sollicitatiebrief
 • Sollicitatiegesprek
 • Sollicitatietrainingen
 • Starten als zelfstandig ondernemer | freelancer
 • Studiekeuze
 • studiekeuzeadvies

Marja, Ontwikkeladvies NL leert Door

Ik heb een hele leuke baan heb gevonden als receptioniste-gastvrouw bij woonzorgcentrum en wil je bedanken voor je support en bij het opmaken van een nieuwe cv, die er waarschijnlijk aan meegeholpen heeft bij het verkrijgen van deze functie. Ik had er weer vertrouwen in gekregen dat het goed zou komen!
Succes verder met je leuke onderneming.

Ontwikkeladvies, Marja

Ik een hele leuke baan heb gevonden als receptioniste-gastvrouw bij woonzorgcentrum! Ik wil je bedanken voor je support en bij het opmaken van een nieuwe cv, die er waarschijnlijk aan meegeholpen heeft bij het verkrijgen van deze functie. Ik had er weer vertrouwen in gekregen dat het goed zou komen !Succes verder met je leuke onderneming.

Michel, vijftiger, Workshop Netwerken

Rose-Marie is een vakvrouw en bijzonder prettig om mee kennis te maken. Zij doorziet snel waar je staat, waar je naar toe wilt en staat midden in de maatschappij, zodat ze ook direct met handige tips of aanwijzingen komt. Ik kan haar als Loopbaancoach zeker aanbevelen. Niet alleen namens mijzelf, maar zie ook hoe positief andere mensen op haar reageren bijv. bij de JobOn workshop Netwerken, Zet Jezelf op de kaart, die ik bij haar gevolgd. Verder heb ik tijdens de Week van de Loopbaan nog een persoonlijk en positief coachgesprek met haar gehad. Bij twijfels, vraag eerst een intake gesprek en ervaar zelf hoe prettig zij is in de omgang!

Joram, 23 jaar, Loopbaancoaching

Beste Rosemarie,“vanaf de zij-lijn” wil ik graag mijn complimenten maken en mijn dank uitspreken voor de wijze waarop u Joram de afgelopen maanden heeft begeleid en enthousiast heeft gemaakt om actief te investeren in zijn loopbaan. Met ieder gesprek werd het pad voor Joram duidelijker en nam zijn zelfvertrouwen toe. Sinds hij bij een stageleerbedrijf is gestart en hiermee ook meer structuur in zijn dagritme heeft gebracht, zien wij hem ieder week positief veranderen. Hij heeft daar zonder twijfel een uitstekende plek gevonden om ervaring op te doen. Erg fijn en mooi om te zien.
Ook namens mijn vrouw, onze complimenten en reuze dank!

Ouders Joram

Teun, 18 jaar [VWO]

Ik heb het studiekeuzetraject als erg fijn ervaren. Het heeft me echt goed geholpen om zekerder te worden over mijn studiekeuze. De communicatie was altijd duidelijk en vlot. Het was een goed doelgerichte studiekeuzetraject. Ik raad Rose-Marie als studiekeuzecoach zeker van harte aan.

Alide

Je kracht is om mensen bij elkaar te brengen en een goed groepsgevoel te creëren waarin cursisten veilig kunnen experimenteren. Hartelijk bedankt voor de LinkedIntraining! Veel geleerd en toegepast.

Liesbeth

Het geleerd hoe ik om kan gaan met LinkedIn. Alles stond goed en volledig in het cursusboek beschreven. Goede duidelijk uitleg, was gezellig. Aan te bevelen!

Marianne

De LinkedIn training bij Rooskleurig heeft mij over de drempel geholpen er eindelijk eens mee van start te gaan. Dit was de eerste aanzet en smaakt naar meer. Dank Rose-Marie!

Linda

Nu ik de kennis heb over hoe het programma LinkedIn werkt, ga ik een netwerk op te zetten en gebruiken om werk te zoeken.

Mirjam

Geleerd hoe je je profiel het beste kan neerzetten. Veel tips & trics gehoord die ik zelf nog niet wist. Het trainingsmateriaal was overzichtelijk, duidelijk en chronologisch.
Instructie van Rose-Marie was persoonlijk en helder.

Anja

Enorm veel geleerd over de mogelijkheden van LinkedIn. Hoe je het beste gevonden kan worden tot het maken van een juist profiel.
Cursusboek was volledig.

Els H.

Duidelijke training over hoe je LinkedIn het beste kunt inzetten om een baan te vinden of voor een baan gevonden te worden.

Ada

Wanneer je op zoek naar werk bent en geen of weinig ervaring met LinkedIn hebt is deze training een aanrader! Op een duidelijke, prettige manier en met voor iedereen voldoende aandacht wordt je wegwijs gemaakt. En alles kun je makkelijk weer nalezen in het werkboek.

Doreé

Rose-Marie Lucas heeft mij deskundig en in een prettige atmosfeer op weg geholpen bij haar LinkedIn Training.

Nanda

Ik heb meer duidelijkheid gekregen hoe ik mijn LinkedIn profiel kan verbeteren. Weet nu wie en hoe ik kan connecten en met groepen om moet gaan. Vaker gezien te worden en dezelfde trefwoorden moet laten terugkomen. Goede presentatie en informatie. persoonlijke aandacht, tips, concreet en directe aanwijzingen wat je moet doen. Geen overbodige informatie. Gebruik LinkedIn bij het vinden van een baan.

Ron

De LinkedIn training heeft aan mijn verwachtingen voldaan. Opmaak profiel en instellen account, netwerkcontacten zoeken en hoe je die beheert, uitnodigen contacten, zoeken naar groepen. De basistraining en het werkboek geeft voldoende info en handige tips. Wil via LinkedIn een bedrijfsprofiel aanmaken en op zoek gaan naar potentiële klanten en kandidaten. Kwaliteit trainer prima. Rose-Marie laat meer zien in de korte tijd die we hadden dan dat ik verwachtte, voldoende tijd nam voor vragen en inspeelde op vragen en situaties en prima sturing gaf aan de groep: de sfeer was goed maar je maande op het juiste moment wel tot actie.

Lonneke

Een must voor iedereen die op zoek is naar een andere baan. Je leert ontzettend veel en komt veel beter beslagen ‘ten ijs’. Een complete sollicitatietraining. Prima!

Jan

Het interactieve aspect vond ik goed, omdat je weet wat anderen van jou denken door het geven van (wederzijds) positief en negatief commentaar.

Bert

Ik vond het moeilijk om een goede motivatiebrief te maken, die gericht was op de functie die werd gevraagd. Een brief die beter aansluit bij het profiel. Door mijn kwaliteiten en vaardigheden meer af te stemmen op de vacature, hoop ik dat het me binnenkort wel gaat lukken.

Paulien

Erg leuke, goede intensieve sollicitatiecursus waarbij elke deelnemer tot zijn recht kwam. Up-to-date informatie over alles wat met solliciteren te maken heeft.

Christiaan

Ik kan nu een betere CV en brief maken. Het interactieve aspect van de groep vond ik van toegevoegde waarde.

Petra

De sollicitatietraining werd in een kleine groep gehouden, waarbij iedereen het op zijn eigen manier kon interpreteren en er uit halen wat voor hem/haar van toepassing is.

José

De sollicitatiewerkweek heb ik als zeer positief ervaren. Heb er veel geleerd en ga dit zeker allemaal gebruiken om weer een leuke nieuwe baan te vinden. Ik kan het iedereen aanbevelen die niet zo goed weet hoe te solliciteren en als je wel denkt dat je het weet dan heeft Rose-Marie nog heel veel andere tips om van te leren.

Hans

In een week van 5 ochtenden trainde Rose-Marie een kleine groep een compleet pakket met alles wat je bij het solliciteren tegenkomt. In het programma zaten ook een trainingsacteur en een imago consulent en dat alles voor een aantrekkelijke prijs. Rose-Marie deed dit met motivatie, persoonlijk en zorgde ervoor dat de deelnemers ook zelf aan de slag gingen. Zeer zinvol, ook het naslagwerk! Ze doet met haar bedrijf Rooskleurig nog veel meer. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Patricia

Deze cursus sollicitatiewerkweek is zeer aan te bevelen, omdat het veel dieper en breder is en je er een heleboel van opsteekt.

Patrick

In een prettige ongedwongen sfeer leren wat er verbeterd kan worden op het gebied van het schrijven van brieven en maken van een goed CV. Ook jezelf presenteren komt ruim aan bod. Omdat het in een groep gegeven wordt, leer je ook van andere deelnemers. Te samen moet dit wel leiden tot de job die je wilt hebben. Ik zou zeggen: DOEN!

Leila

Het is fijn dat je meer begeleiding krijgt bij het schrijven van de sollicitatiebrief. Zou al een cursus op zich kunnen zijn! Het trainen van een sollicitatiegesprek was pittig en waardevol. Ik vond het absoluut de moeite waard om de sollicitatiecursus te volgen.

Yvonne

De sollicitatie 4daagse was boven mijn verwachting. Duidelijk, helder, open, leerzaam en uitstekend gecoached.

Els

Ben speciaal gekomen bij Rooskleurig om mijn sollicitatiegesprek te oefenen. Door opdrachten en gesprekken met Rose-Marie lukt het mij nu beter om mijzelf duidelijker te verwoorden en meer te laten zien in een sollicitatiegesprek. Ik ga zekerder een gesprek in door een goede voorbereiding. Dat helpt enorm.

Rien

Ik heb bij Rooskleurig Coaching sollicitatiegesprekken geoefend, omdat ik vaak zenuwachtig ben tijdens het gesprek en het moeilijk vindt mijzelf te verkopen. De sollicitatietraining was de moeite waard. Ik heb zo veel geleerd en het heeft mij zo veel gegeven. Nogmaals dank voor je training!

Chris

Naar aanleiding van een Twitter training bij Rose Marie Lucas besloot ik de LI training te volgen om zo nog meer uit mijn LI te kunnen halen en aansluitend 1 op 1 netwerktraining- en begeleiding.
Rose-Marie is zeer betrokken, denkt met je mee, is eerlijk en integer en is erg vakkundig en professioneel, en weet je in beweging te krijgen, waardoor zij een geweldig klankbord is. Ze heeft me anders leren kijken naar de vele mogelijkheden binnen social media, wat bij mij past en hoe ik dat het beste kan inzetten. Een absolute aanrader.

Annemarie

Mijn wens om met coaching te bereiken was mijn faalangst en barrières weg te halen. Ik kwam dat veel tegen in mijn persoonlijk leven en werk. Door middel van een aantal gesprekken met Rose-Marie heb ik mijzelf weten te verbeteren door besluitvaardiger te worden. Ik ben daardoor keuzes gaan maken binnen mijn werk en heb privé meer initiatief getoond door verantwoordelijkheid te nemen en niet te kiezen voor veiligheid en afhankelijkheid. Door gesprekken en reflectieoefeningen met Rooskleurig ben ik een stuk zelfverzekerder geworden. Zelf beslissen daar ging het om! Bedankt nog Rose-Marie!

Sabrina

Rose-Marie heeft mij geholpen door kritisch te kijken naar mijzelf en heeft mij ook laten zien hoe anderen mij en mijn gedrag zien. Welke signalen ik stuur en daardoor konden wij door oefeningen hierin een verandering maken. Deze verandering stelde mij in staat om mijn situatie op het werk zodanig te veranderen dat ik op het werk duidelijker kon maken waar mijn grenzen lagen en dat ik ook kon overbrengen welke richting ik op wilde. Ik denk dat het niet een tijdelijk inzicht is geweest, maar een inzicht die mij ook in de toekomst zou kunnen helpen. Rose-Marie is kritisch, maar geeft je altijd een gevoel open te kunnen zijn. Ze stelde gerichte vragen die je dwingen om naar je zelf te kijken. Dit verwarde mij in het begin enorm, maar dit was vooral omdat ik dit niet gewend was. Rose-Marie stelt je op je gemak door haar rust en openheid. Ik kan Rose-Marie van harte aanbevelen!

Irma J.

Ik vind Rose-Marie een warme, verhelderende en inspirerende persoonlijkheid. Zij heeft mij op een hele creatieve manier naar mijzelf laten kijken. Daardoor heb ik zowel mijn kwaliteiten als mijn valkuilen leren herkennen en heeft zij mij handvatten aangereikt om daarmee in de toekomst op een juiste manier mee om te gaan.

Irma S.

Wat mij vooral duidelijk is geworden tijdens onze gesprekken, is dat ik vooral uitging van mijn aannamen en oude denkbeelden. Door deze los te laten en te geloven in mijzelf ben ik al een eind op weg en best trots op mijzelf!

Sandra E., Loopbaancoaching

In december 2010 kwam ik bij Rooskleurig terecht. Ik was al een jaar zoekende naar zinvol werk en wist ongeveer wat ik wilde, maar was er onzeker over en wist niet hoe ik het moest aanpakken. Aan de hand van diverse gesprekken en oefeningen om jezelf beter te leren omschrijven heeft Rose-Marie al begin februari 2011 de studie gevonden waar ik al de hele tijd onbewust naar op zoek was. Rooskleurig heeft mij echt geholpen met mijn loopbaan en ook op het persoonlijke vlak, vaak heeft dat toch met elkaar te maken. Rose-Marie is oprecht betrokken bij je verhaal. Stelde de goede vragen en kijkt op een opbouwende manier naar wat je wel kan en wilt. Ik kan Rooskleurig iedereen aanraden die de combinatie van persoonlijke aandacht en professionele kennis belangrijk vindt en tot resultaat wil komen!

Mark, Loopbaancoaching

Ik ben een paar keer van baan gewisseld en dat heeft me tot nu toe niets opgeleverd. Wat ik graag te weten wilde komen was wat voor baan het beste bij mijn persoonlijkheid en competenties past. Een baan die mij een uitdaging geeft. Door bij Rooskleurig een loopbaantraject te volgen heb ik inzicht gekregen in mijn interesses en kwaliteiten en daardoor een passende meerjarige opleiding gekozen waar ik gelukkig van wordt en mijn werk van ga maken. De gesprekken en oefeningen die daaraan vooraf zijn gegaan waren best pittig, maar uiteindelijk viel alles op z’n plaats.

Saskia, Loopbaancoaching

Ik vond het een hele fijne manier van coaching door de intensieve gesprekken en thuisopdrachten. Er werden veel vragen gesteld, waardoor ik veel over mijzelf moest nadenken en soms best confronterend zijn, maar dat vond ik prettig. Door het over mijzelf nadenken kwam ik er uiteindelijk achter wat ik echt wil. Het gaf een duidelijk antwoord op de vraag: welke baan past het beste bij mij?

Erno, Loopbaancoaching

Ben blanco in het loopbaantraject gestapt, omdat ik niet goed wist wat ik kon verwachten. Met de uitkomst ben ik erg blij. Rose-Marie is een prettige coach en open persoon bij wie je je snel op je gemak voelt. Zij stelt kritische vragen en weet op een goede manier tot de kern te komen. Zij heeft mij geholpen om er achter te komen wie ik ben en wil met mijn loopbaan.

Sandra K., Loopbaancoaching

Mijn ervaring van loopbaanbegeleiding bij Rooskleurig is dat het een goede manier is geweest om mijn carrière tot nu toe te evalueren en te ontdekken hoe ik verder wil en ga met mijn carrière.

Joost, Loopbaancoaching

Rose-Marie heeft mij aangesproken en een bepaalde indruk achtergelaten. Haar methode met gerichte huiswerkopdrachten, die vervolgens tijdens een tafelgesprek worden doorgelicht, heeft mij aan het denken gezet. Rose-Marie toont de bereidheid het beste te zien en resultaat te behalen met een uiterst persoonlijke aanpak. Een ieder is hierdoor verzekerd dat zijn of haar coachvraag wordt beantwoord.

Annemiek, Loopbaancoaching

Roos is een natuurtalent. Door 1 steekwoord of zin te laten vallen kan Roos je de goede richting uit sturen. Ik heb bij Roos telefonisch een loopbaankoers gedaan. In een paar gesprekken waren we er al uit. Ik heb het al met al als zeer prettig en enorm zinvol ervaren. Bedankt!

Barbara, Loopbaancoaching

Ik kwam bij Rose-Marie en had géén idee wat ik moest, omdat mijn huidige baan geen uitdaging meer had. Gedurende het loopbaantraject kwam ik er achter dat ik met mijn handen moest gaan werken. Na het nodige ‘speurwerk’ van Rose-Marie adviseerde zij mij om naar een vakschool te gaan voor de opleiding tot goudsmid. Na mijn bezoek op de vakschool, tijdens een open dag, was het voor mij duidelijk: deze opleiding ga ik doen! Ik zal nog 4 jaar moeten leren, maar dat doe ik met veel plezier. Mijn werk gaat nu ook veel beter en is niet meer zo belangrijk.

Wouter, Loopbaancoaching

Door de gesprekken met Rose-Marie en de opdrachten die ik thuis kon doen, werd ik in positieve zin gedwongen om intensief na te denken over mezelf in een werksituatie, over wat ik belangrijk vind en waar ik me goed bij voel. Sommige opdrachten waren best lastig, omdat je over dingen na moet denken, waar je normaal gesproken zo aan voorbij gaat. Het traject was voor mij een soort ‘time out’, de balans opmaken (waar kom ik vandaan, waar sta ik nu en waar wil ik naartoe en vooral wat is daarbij belangrijk voor mij). Door hier actief mee bezig te zijn kreeg ik voor mezelf de bevestiging dat mijn nieuwe baan goed bij mij past. Door de gesprekken met Rose-Marie voel ik me nu een stuk zelfverzekerder en ben ik echt blij met het werk dat ik doe. Het maakt het verschil tussen een keuze en een bewuste keuze.

Sandra M., Loopbaancoaching

Rose-Marie heeft door haar persoonlijke en gerichte manier van communiceren, mij beter inzicht gegeven in mijn arbeidsverleden. D.m.v. praktische opdrachten en interesse in wat mij motiveert, heeft zij mijn zelfvertrouwen vergroot. Ik heb mij tijdens het loopbaantraject steeds gesteund gevoeld door haar kennis en ervaring van de arbeidsmarkt en haar hulp en inzet om mijn doel te bereiken. Bovendien kom je bij haar thuis in een rustgevende en warme sfeer. Kortom: bij twijfel: gewoon doen!!

Dick, Loopbaancoaching

Keerpunt in mijn carrière! Na het volgen van een loopbaantraject bij Rooskleurig heb ik meer zelfinzicht gekregen en besloten om weer te gaan studeren.
Echt een aanrader voor je loopbaanontwikkeling.

Joyce, Loopbaancoaching

Na een coachtraject ben ik het loopbaantraject gaan volgen bij Rooskleurig Coaching. Ik vond mijn werk niet leuk meer, maar wist niet goed welke baan er bij mij past. Ik hoopte dat ik een nieuwe uitdaging kon vinden en dat is gelukt! Na 2 trajecten gevolgd te hebben kan ik alleen maar zeggen dat ik meer dan tevreden ben. Het heeft mij erg geholpen in mijn leven. Ik weet wat ik wil en kan en heb veel over mezelf geleerd. Ik zou het zo weer doen!

Astrid, Loopbaancoaching

Op een gelijkwaardige en betrokken manier heeft Roos mij geholpen in mijn zoektocht. Dankzij veel opdrachten die je verplichten heel goed naar je persoonlijke- en werkwaarden te kijken ben ik mijn competenties op juiste waarde gaan beoordelen en heb mezelf daarmee veel bewuster en sterker in mijn werk kunnen neerzetten.

Leonie, Loopbaancoaching

Ik was toe aan een nieuwe uitdaging in mijn werk, ik wist echter niet of ik het moest zoeken in een andere werksetting of dat ik een switch zou moeten maken naar een ander vakgebied. Tijdens de coaching moest ik mijn werkvoorwaarden bepalen, waardoor ik ineens inzag waarom ik het nu niet meer naar m’n zin had in mijn huidige baan. Door de huiswerkoefeningen en de gesprekken met Rooskleurig kwam na een aantal keren naar voren wat ik belangrijk vind in mijn werk, welke kwaliteiten ik heb en in welke richting ik een baan moest gaan zoeken. Inmiddels heb ik die andere baan gevonden en de overstap gemaakt! Ik ben erg blij dat ik het zo heb aangepakt, ik zit nu helemaal op mijn plek. Als ik het coaching traject niet had gedaan, weet ik niet hoelang dit nog zou hebben geduurd.

Bernard, Loopbaancoaching

Ik wilde erachter komen of ik binnen mijn huidige werkgebied werkzaam wil blijven of dat ik middels het volgen van een opleiding of cursus een carrière switch ga maken. Het intensieve coachprogramma bij Rooskleurig Coaching heeft mij duidelijkheid gegeven wat ik belangrijk vind in een baan. Rose-Marie is doortastend, betrokken en zeer professioneel. Ze heeft veel input gegeven en ideeën gegeven. Uiteindelijk weet ik waar ik heen wil in mijn carrière.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van nieuws en tips op het gebied van werk, studie en carrière.

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op