Klantenervaringen

Klantenervaringen

 • All
 • Coaching op de werkvloer
 • LinkedIn training
 • Loopbaan
 • Loopbaancoaching - Beroepskeuze advies
 • Ontwikkeladvies 45plussers
 • Ontwikkeladvies NL Leert Door
 • Outplacement
 • Sollicitatiebrief
 • Sollicitatiegesprek
 • Sollicitatietrainingen
 • Starten als zelfstandig ondernemer | freelancer
 • Studiekeuze
 • studiekeuzeadvies

Lisette

In augustus 2023 kwam ik via een vriendin bij Rose-Marie terecht. Op dat moment had ik een aantal maanden betaald verlof. Omdat ik niet meer wist waar ik nou blij van werd in mijn werk en wat ik belangrijk vond in mijn werk heb ik contact opgenomen met Rose-Marie om te onderzoeken waar ik na mijn verlof wilde gaan werken. Door middel van gesprekken en oefeningen, werd voor mij stap voor stap weer duidelijk wat ik belangrijk vind in mijn werkzame leven en waar mijn toekomstige baan aan zou moeten voldoen. Toen dit steeds duidelijker werd, kon ik mij ook beter oriënteren op banen en werkvelden die mij aantrokken. Ook de netwerkgesprekken n.a.v. de netwerkdag hebben mij leuke gesprekken opgeleverd, maar ook heel veel goede en fijne tips. Op het moment dat voor mij duidelijk was wat ik zocht in een nieuwe functie ben ik gaan solliciteren. Rose-Marie heeft mij echt goed geholpen in het opstellen van een goede CV en motivatiebrief, maar ook heel veel tips gegeven om al voor het solliciteren in contact te komen met de toekomstige organisatie. Het hele loopbaantraject heeft mij vooral heel veel inzicht in mijzelf gegeven en heeft er ook toegeleid dat ik via mijn eigen netwerk weer een hele mooie nieuwe uitdagende baan heb gevonden die echt bij mij past en waar ik weer heel veel werkplezier hoop te gaan ervaren!

Mary – Loopbaancoaching

De loopbaancoaching van Rose-Marie heb ik als zeer prettig ervaren. Ik heb meer vaardigheden ontwikkeld om erachter te komen wat bij mij past en wat ik wil. Ik heb ook praktische hulp gekregen bij het zoeken naar passende vacatures en waar ik op kan letten en bij een gesprek naar kan vragen. Ik voel mij door de loopbaancoaching beter in staat om vacatures goed te lezen en te schiften of iets wel of niet passend voor mij is. Tijdens de loopbaancoaching ben ik er achter gekomen wat mijn sterke en minder sterke kanten zijn. Hierdoor kan ik beter zoeken naar functies en bedrijven die gebruik zullen maken van mijn pluspunten.

Ik vind Rose-Marie een prettige loopbaancoach die je helpt waar het moet, maar ook verwacht dat jezelf energie in het proces steekt. Rose-Marie staat voor je klaar en komt ook met dingen waar jezelf misschien niet direct aan denkt.

Kortom na 5 gesprekken heb ik het gevoel dat ik verder kan en heb ik ook zin om het geleerde in de praktijk te gaan brengen bij het zoeken en solliciteren.

Rose-Marie bedankt voor je coaching, de toekomst is weer rooskleuriger voor mij!

Adelina Potrymay (Event manager | Project Manager JobOn)

Rose-Marie did a workshop for a group of Ukrainian refugees in collaboration with Stichting JobOn. She developed a LinkedIn workshop, especially for this group of people, and spoke directly to their needs. The feedback from the participants was amazing! The information was new and presented in a very understandable practical way.
She also shared her own tips, which were extremely valuable. Everything was done at the highest professional level. Working together with Rose-Marie was very easy, smooth, and fun! We will be organizing more workshops together in the future.

Sonja – Loopbaancoaching

De manier waarop ik over mezelf, vacatures, en mijn toekomstige carrière nadenk is veranderd op een positieve manier. De baan moet ik natuurlijk nog zelf gaan najagen, maar het heeft mij wat houvast en perspectief gegeven. Als je zelf de vastberadenheid hebt en bereid bent zonder gêne over jouw problemen over je loopbaan te praten, kan Rose-Marie jou helpen. Verwacht niet de perfecte vacature op een presenteerblaadje, maar dit loopbaancoachtraject biedt op z’n minst perspectief w.b. je eigen kunnen en ambities. Ook geeft Rose-Marie genoeg tips op het gebied van netwerkdagen, vacaturesites, LinkedIn teksten etc. Ik zou het zeker aanbevelen.

Maarten – Loopbaancoaching

Ik had veel twijfels over mijn huidige baan. Je hebt me goed geholpen om mijn gedachten weer op een rijtje te zetten door samen uit te zoeken welke dingen ik wel of niet leuk vind, wat mijn drijfveren zijn en waar deze het beste tot z’n recht komen. Dat heeft mij veel gebracht! Je stelt relevante vragen, vraagt door en ging systematisch door mijn loopbaan en studies heen, waardoor ik ging nadenken over waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt. Het heeft mij goed geholpen om te reflecteren en om de gedachtegang en de logica achter die keuzes weer duidelijk voor mezelf te krijgen. Je bent een prettige gesprekspartner, die erg sterk is in de inhoudelijke gesprekken en de vraagstelling. Het is duidelijk te merken dat je veel ervaring hebt.

Nathalie Rompen (ROCvA MBO College Airport en MBO College Amstelland)

Rose-marie inspireerde me afgelopen oktober 2021 tijdens twee workshops bij het onderwijsfestival van MBO College Airport en MBO College Amstelland. Daar volgde ik de workshop LinkedIn voor beginners en voor gevorderden waardoor ik inzicht kreeg in hoe dit medium te gebruiken met studenten en zelf leerde hoe ik bv een goede subtitel kon schrijven. Vervolgens heeft zij afgelopen mei een workshop gegeven aan collega’s van MBO Next en speelde zij in op de verschillende startpunten van de deelnemers. Een vrij ervaren deelnemer was positief verrast over hoeveel hij nog bijgeleerd had over het medium door deze workshop. Rose-Marie stemt goed af op haar deelnemers, weet waar ze het over heeft en stuurt een hand- out na, zodat alles nog eens na te lezen is. De workshop zet echt aan om er verder mee te gaan.

Pauline, moeder van studiekeuzekiezer [18 jaar, VWO]

Beste Rose-Marie, ik heb het traject op de achtergrond gevolgd. Je hebt Anouk goed geholpen met het bepalen van haar keuze, wat ze kan en wat ze leuk vindt. Grote winstpunt is geweest dat de coaching ervoor heeft gezorgd dat ze actief werd en er met veel mensen over heeft gesproken. Dankjewel voor de begeleiding en wellicht tot een andere keer in de toekomst!

 

 

Chinoek, 18 jaar (Havo)

Ik vond het heel fijn om het studiekeuzetraject te doen, omdat ik écht geen idee had waar ik moet beginnen en het lastig vond om het allemaal alleen te doen.  Tijdens het traject ging het diep in op het hele plaatje wat komt kijken bij een studiekeuze. De begeleiding van Rose-Marie is erg gericht en professioneel en ze is heel betrokken om het beste voor je te vinden.

Yoomie, 21 jaar (HBO)

Rooskleurig was de perfecte oplossing voor mijn verdwaalde situatie. Ik kon in januari 2022 door de bomen het bos niet meer zien – en ben nu zojuist voor mijn eerste master aangenomen (maart)! Niet alleen heeft het mij inzicht in mijn studiekeuze gegeven, maar ook op het gebied van persoonlijke zelfontwikkeling. Je leert je zelf opnieuw kennen en zal resultaten krijgen waar je nog jaren op kan terugvallen. Ik vond de begeleiding perfect. Ik heb ook naast de opdrachten, veel adviezen over beurzen en andere hulpmiddelen gekregen die ik kan raadplegen. Rose-Marie is goed bereikbaar voor vragen, duidelijk, actief, toegankelijk en betrokken.

Floor, 17 jaar (Havo)

Dit studiekeuzetraject heeft mij erg geholpen! Ik heb er door een goed idee gekregen van waar mijn talenten liggen, en wat de beste keuze voor mijn studies zijn. De betrokkenheid was erg goed. Veel dingen waar ik het maar een paar keer over heb gehad, kwamen later ook weer terug in het resultaat van het traject. Dat toont wel aan dat ze goed heeft geluisterd. Het kwam overeen met mijn verwachtingen en ook meer, waar ik eerst helemaal niet over nagedacht had.

Liv, 19 jaar (MBO)

Het studiekeuzetraject van Rose-Marie werd mij aangeraden, omdat ik een Hbo-opleiding moest kiezen maar niet wist wat ik wou doen en welke opties er waren. De studieloopbaancoaches van school en de beroepentesten online hielpen niks en na uren zoeken op het internet kwam ik nergens. Tijdens de gesprekken met Rose-Marie heb ik geleerd wat ik mij zelf in de toekomst zie doen. Wat wil ik eigenlijk doen? In die richtingen heeft Rose-Marie opleidingen voorgesteld die mijn interesses, wensen en vaardigheden perfect matchen. De werkwijze is erg fijn en ook goed te combineren met school/stage. Ik zou het zeker aan iedereen aanraden want het voorkomt een hoop stress met het zoeken op internet en geeft je echt een duidelijk beeld. Het is het echt waard!

Mirjam – Outplacemenent

Nadat ik zeer onverwachts door overname bedrijf mijn baan als inkoper ben kwijtgeraakt ben ik een outplacement traject bij Rose-Marie gevolgd. Dit heb ik als bijzonder nuttig, inzichtelijk, verhelderend en prettig ervaren en het heeft me indirect een baan opgeleverd. Ik kreeg al tips voordat ik de voorbereidingsopdracht had ingevuld. Om even met deze opdracht te beginnen daar stonden al vragen in dusdanig opgesteld die je al aan het denken zetten en al bepaalde inzichten gaven (waar ik mee wil zeggen dat de opdracht zeer doordacht is opgesteld en voer voor Rose-Marie om daar op in te gaan) Rose-Marie is namelijk iemand die het weet te presteren om nog meer uit je antwoord te halen (doorvragen) dan wel op vele antwoorden weer een nieuwe vraag stelt/heeft. De tips bestonden o.a. uit beter gebruik maken van o.a. je netwerken, Linkedin, vaardigheden, competenties en zoveel meer. Ze helpt je hier ook bij (ze heeft het al aangeboden voordat jij het vraagt 😉 In het begin schreef ik al het heeft me indirect een baan opgeleverd. Rose-Marie bracht me namelijk op de hoogte van een, vanwege corona, online-werkbezoekdag. Degene met wie ik gesproken heb heeft mij weer een tip gegeven en zodoende heb ik nu een leuke baan als administratief medewerker bij een re-integratiebureau, een totaal andere tak vanwaar ik al 40 jaar zit. Ben je onverwacht je baan kwijt, of zoek je wat anders (maar weet niet goed wat) dan ben je bij Rooskleurig op het juiste adres. Ik kwam er snel achter, Rose-Marie verstaat haar vak en weet wat er op de markt speelt.

Caroline – Loopbaancoaching

Even een berichtje om je te laten weten dat je loopbaanadvies mij de juiste richting heeft gewezen. We spraken elkaar in september 2021 tijdens een gratis loopbaanadvies in de bibliotheek in Amstelveen. Je zette mij binnen 5 minuten op het spoor van de functie praktijkmanager, waarin mijn achtergrond als projectmanager en mijn affiniteit met de zorg worden gecombineerd. Via Indeed kwam ik op het spoor van de Zorggroep RHOGO in Hilversum, Gooi en Omstreken, die praktijkmanagers zoeken. Een telefoongesprek en een motivatiebrief later, en 2 maanden geduld totdat het bij RHOGO intern op orde was, kwam ik op gesprek en werd ik aangenomen. Inmiddels ben ik per 1 februari begonnen in 2 huisartsenpraktijken en 1 dag op kantoor. En ik heb het geweldig naar mijn zin! Ik wil je dus hartelijk danken voor je snelle adequate advies. Het heeft me echt op het juiste spoor gezet!

Ron

Een paar jaar geleden (2015) heb ik bij Rooskleurig Coaching loopbaan coaching gehad. Toen hebben we voornamelijk naar mijn competenties gekeken. Nu in 2022, na wat oneindigheid op mijn werk, wilde ik graag starten met een nieuwe baan en vond het fijn om hierbij opnieuw door Rose-Marie gecoacht te worden. Ik voelde me op mijn gemak bij haar. Ze is ontspannen, professioneel en kan op een positieve manier feedback geven zoals over mijn CV en het hebben van een open houding in sollicitatiegesprekken. Rose-Marie weet goed wat er op de arbeidsmarkt speelt. Daarnaast is ze ook goed op de hoogte van diverse subsidieregelingen, sollicitatie mogelijkheden, scholing en werkgevers in de regio en hebben die actief benaderd. Belangrijk is dat je eerst weet wat je wil en kan en daarna gezamenlijk een stappenplan maakt, dat heeft goed geholpen.

 

Marja, Ontwikkeladvies NL leert Door

Ik heb een hele leuke baan heb gevonden als receptioniste-gastvrouw bij woonzorgcentrum en wil je bedanken voor je support en bij het opmaken van een nieuwe cv, die er waarschijnlijk aan meegeholpen heeft bij het verkrijgen van deze functie. Ik had er weer vertrouwen in gekregen dat het goed zou komen!
Succes verder met je leuke onderneming.

Ontwikkeladvies, Marja

Ik een hele leuke baan heb gevonden als receptioniste-gastvrouw bij woonzorgcentrum! Ik wil je bedanken voor je support en bij het opmaken van een nieuwe cv, die er waarschijnlijk aan meegeholpen heeft bij het verkrijgen van deze functie. Ik had er weer vertrouwen in gekregen dat het goed zou komen !Succes verder met je leuke onderneming.

Michel, vijftiger, Workshop Netwerken

Rose-Marie is een vakvrouw en bijzonder prettig om mee kennis te maken. Zij doorziet snel waar je staat, waar je naar toe wilt en staat midden in de maatschappij, zodat ze ook direct met handige tips of aanwijzingen komt. Ik kan haar als Loopbaancoach zeker aanbevelen. Niet alleen namens mijzelf, maar zie ook hoe positief andere mensen op haar reageren bijv. bij de JobOn workshop Netwerken, Zet Jezelf op de kaart, die ik bij haar gevolgd. Verder heb ik tijdens de Week van de Loopbaan nog een persoonlijk en positief coachgesprek met haar gehad. Bij twijfels, vraag eerst een intake gesprek en ervaar zelf hoe prettig zij is in de omgang!

Joram, 23 jaar, Loopbaancoaching

Beste Rosemarie,“vanaf de zij-lijn” wil ik graag mijn complimenten maken en mijn dank uitspreken voor de wijze waarop u Joram de afgelopen maanden heeft begeleid en enthousiast heeft gemaakt om actief te investeren in zijn loopbaan. Met ieder gesprek werd het pad voor Joram duidelijker en nam zijn zelfvertrouwen toe. Sinds hij bij een stageleerbedrijf is gestart en hiermee ook meer structuur in zijn dagritme heeft gebracht, zien wij hem ieder week positief veranderen. Hij heeft daar zonder twijfel een uitstekende plek gevonden om ervaring op te doen. Erg fijn en mooi om te zien.
Ook namens mijn vrouw, onze complimenten en reuze dank!

Ouders Joram

Teun, 18 jaar [VWO]

Ik heb het studiekeuzetraject als erg fijn ervaren. Het heeft me echt goed geholpen om zekerder te worden over mijn studiekeuze. De communicatie was altijd duidelijk en vlot. Het was een goed doelgerichte studiekeuzetraject. Ik raad Rose-Marie als studiekeuzecoach zeker van harte aan.

Alide

Je kracht is om mensen bij elkaar te brengen en een goed groepsgevoel te creëren waarin cursisten veilig kunnen experimenteren. Hartelijk bedankt voor de LinkedIntraining! Veel geleerd en toegepast.

Liesbeth

Het geleerd hoe ik om kan gaan met LinkedIn. Alles stond goed en volledig in het cursusboek beschreven. Goede duidelijk uitleg, was gezellig. Aan te bevelen!

Marianne

De LinkedIn training bij Rooskleurig heeft mij over de drempel geholpen er eindelijk eens mee van start te gaan. Dit was de eerste aanzet en smaakt naar meer. Dank Rose-Marie!

Linda

Nu ik de kennis heb over hoe het programma LinkedIn werkt, ga ik een netwerk op te zetten en gebruiken om werk te zoeken.

Mirjam

Geleerd hoe je je profiel het beste kan neerzetten. Veel tips & trics gehoord die ik zelf nog niet wist. Het trainingsmateriaal was overzichtelijk, duidelijk en chronologisch.
Instructie van Rose-Marie was persoonlijk en helder.

Anja

Enorm veel geleerd over de mogelijkheden van LinkedIn. Hoe je het beste gevonden kan worden tot het maken van een juist profiel.
Cursusboek was volledig.

Els H.

Duidelijke training over hoe je LinkedIn het beste kunt inzetten om een baan te vinden of voor een baan gevonden te worden.

Ada

Wanneer je op zoek naar werk bent en geen of weinig ervaring met LinkedIn hebt is deze training een aanrader! Op een duidelijke, prettige manier en met voor iedereen voldoende aandacht wordt je wegwijs gemaakt. En alles kun je makkelijk weer nalezen in het werkboek.

Doreé

Rose-Marie Lucas heeft mij deskundig en in een prettige atmosfeer op weg geholpen bij haar LinkedIn Training.

Nanda

Ik heb meer duidelijkheid gekregen hoe ik mijn LinkedIn profiel kan verbeteren. Weet nu wie en hoe ik kan connecten en met groepen om moet gaan. Vaker gezien te worden en dezelfde trefwoorden moet laten terugkomen. Goede presentatie en informatie. persoonlijke aandacht, tips, concreet en directe aanwijzingen wat je moet doen. Geen overbodige informatie. Gebruik LinkedIn bij het vinden van een baan.

Ron

De LinkedIn training heeft aan mijn verwachtingen voldaan. Opmaak profiel en instellen account, netwerkcontacten zoeken en hoe je die beheert, uitnodigen contacten, zoeken naar groepen. De basistraining en het werkboek geeft voldoende info en handige tips. Wil via LinkedIn een bedrijfsprofiel aanmaken en op zoek gaan naar potentiële klanten en kandidaten. Kwaliteit trainer prima. Rose-Marie laat meer zien in de korte tijd die we hadden dan dat ik verwachtte, voldoende tijd nam voor vragen en inspeelde op vragen en situaties en prima sturing gaf aan de groep: de sfeer was goed maar je maande op het juiste moment wel tot actie.

Lonneke

Een must voor iedereen die op zoek is naar een andere baan. Je leert ontzettend veel en komt veel beter beslagen ‘ten ijs’. Een complete sollicitatietraining. Prima!

Jan

Het interactieve aspect vond ik goed, omdat je weet wat anderen van jou denken door het geven van (wederzijds) positief en negatief commentaar.

Bert

Ik vond het moeilijk om een goede motivatiebrief te maken, die gericht was op de functie die werd gevraagd. Een brief die beter aansluit bij het profiel. Door mijn kwaliteiten en vaardigheden meer af te stemmen op de vacature, hoop ik dat het me binnenkort wel gaat lukken.

Paulien

Erg leuke, goede intensieve sollicitatiecursus waarbij elke deelnemer tot zijn recht kwam. Up-to-date informatie over alles wat met solliciteren te maken heeft.

Christiaan

Ik kan nu een betere CV en brief maken. Het interactieve aspect van de groep vond ik van toegevoegde waarde.

Petra

De sollicitatietraining werd in een kleine groep gehouden, waarbij iedereen het op zijn eigen manier kon interpreteren en er uit halen wat voor hem/haar van toepassing is.

José

De sollicitatiewerkweek heb ik als zeer positief ervaren. Heb er veel geleerd en ga dit zeker allemaal gebruiken om weer een leuke nieuwe baan te vinden. Ik kan het iedereen aanbevelen die niet zo goed weet hoe te solliciteren en als je wel denkt dat je het weet dan heeft Rose-Marie nog heel veel andere tips om van te leren.

Hans

In een week van 5 ochtenden trainde Rose-Marie een kleine groep een compleet pakket met alles wat je bij het solliciteren tegenkomt. In het programma zaten ook een trainingsacteur en een imago consulent en dat alles voor een aantrekkelijke prijs. Rose-Marie deed dit met motivatie, persoonlijk en zorgde ervoor dat de deelnemers ook zelf aan de slag gingen. Zeer zinvol, ook het naslagwerk! Ze doet met haar bedrijf Rooskleurig nog veel meer. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Patricia

Deze cursus sollicitatiewerkweek is zeer aan te bevelen, omdat het veel dieper en breder is en je er een heleboel van opsteekt.

Patrick

In een prettige ongedwongen sfeer leren wat er verbeterd kan worden op het gebied van het schrijven van brieven en maken van een goed CV. Ook jezelf presenteren komt ruim aan bod. Omdat het in een groep gegeven wordt, leer je ook van andere deelnemers. Te samen moet dit wel leiden tot de job die je wilt hebben. Ik zou zeggen: DOEN!

Leila

Het is fijn dat je meer begeleiding krijgt bij het schrijven van de sollicitatiebrief. Zou al een cursus op zich kunnen zijn! Het trainen van een sollicitatiegesprek was pittig en waardevol. Ik vond het absoluut de moeite waard om de sollicitatiecursus te volgen.

Yvonne

De sollicitatie 4daagse was boven mijn verwachting. Duidelijk, helder, open, leerzaam en uitstekend gecoached.

Els

Ben speciaal gekomen bij Rooskleurig om mijn sollicitatiegesprek te oefenen. Door opdrachten en gesprekken met Rose-Marie lukt het mij nu beter om mijzelf duidelijker te verwoorden en meer te laten zien in een sollicitatiegesprek. Ik ga zekerder een gesprek in door een goede voorbereiding. Dat helpt enorm.

Rien

Ik heb bij Rooskleurig Coaching sollicitatiegesprekken geoefend, omdat ik vaak zenuwachtig ben tijdens het gesprek en het moeilijk vindt mijzelf te verkopen. De sollicitatietraining was de moeite waard. Ik heb zo veel geleerd en het heeft mij zo veel gegeven. Nogmaals dank voor je training!

Chris

Naar aanleiding van een Twitter training bij Rose Marie Lucas besloot ik de LI training te volgen om zo nog meer uit mijn LI te kunnen halen en aansluitend 1 op 1 netwerktraining- en begeleiding.
Rose-Marie is zeer betrokken, denkt met je mee, is eerlijk en integer en is erg vakkundig en professioneel, en weet je in beweging te krijgen, waardoor zij een geweldig klankbord is. Ze heeft me anders leren kijken naar de vele mogelijkheden binnen social media, wat bij mij past en hoe ik dat het beste kan inzetten. Een absolute aanrader.

Annemarie

Mijn wens om met coaching te bereiken was mijn faalangst en barrières weg te halen. Ik kwam dat veel tegen in mijn persoonlijk leven en werk. Door middel van een aantal gesprekken met Rose-Marie heb ik mijzelf weten te verbeteren door besluitvaardiger te worden. Ik ben daardoor keuzes gaan maken binnen mijn werk en heb privé meer initiatief getoond door verantwoordelijkheid te nemen en niet te kiezen voor veiligheid en afhankelijkheid. Door gesprekken en reflectieoefeningen met Rooskleurig ben ik een stuk zelfverzekerder geworden. Zelf beslissen daar ging het om! Bedankt nog Rose-Marie!

Sabrina

Rose-Marie heeft mij geholpen door kritisch te kijken naar mijzelf en heeft mij ook laten zien hoe anderen mij en mijn gedrag zien. Welke signalen ik stuur en daardoor konden wij door oefeningen hierin een verandering maken. Deze verandering stelde mij in staat om mijn situatie op het werk zodanig te veranderen dat ik op het werk duidelijker kon maken waar mijn grenzen lagen en dat ik ook kon overbrengen welke richting ik op wilde. Ik denk dat het niet een tijdelijk inzicht is geweest, maar een inzicht die mij ook in de toekomst zou kunnen helpen. Rose-Marie is kritisch, maar geeft je altijd een gevoel open te kunnen zijn. Ze stelde gerichte vragen die je dwingen om naar je zelf te kijken. Dit verwarde mij in het begin enorm, maar dit was vooral omdat ik dit niet gewend was. Rose-Marie stelt je op je gemak door haar rust en openheid. Ik kan Rose-Marie van harte aanbevelen!

Irma J.

Ik vind Rose-Marie een warme, verhelderende en inspirerende persoonlijkheid. Zij heeft mij op een hele creatieve manier naar mijzelf laten kijken. Daardoor heb ik zowel mijn kwaliteiten als mijn valkuilen leren herkennen en heeft zij mij handvatten aangereikt om daarmee in de toekomst op een juiste manier mee om te gaan.

Irma S.

Wat mij vooral duidelijk is geworden tijdens onze gesprekken, is dat ik vooral uitging van mijn aannamen en oude denkbeelden. Door deze los te laten en te geloven in mijzelf ben ik al een eind op weg en best trots op mijzelf!

Sandra E., Loopbaancoaching

In december 2010 kwam ik bij Rooskleurig terecht. Ik was al een jaar zoekende naar zinvol werk en wist ongeveer wat ik wilde, maar was er onzeker over en wist niet hoe ik het moest aanpakken. Aan de hand van diverse gesprekken en oefeningen om jezelf beter te leren omschrijven heeft Rose-Marie al begin februari 2011 de studie gevonden waar ik al de hele tijd onbewust naar op zoek was. Rooskleurig heeft mij echt geholpen met mijn loopbaan en ook op het persoonlijke vlak, vaak heeft dat toch met elkaar te maken. Rose-Marie is oprecht betrokken bij je verhaal. Stelde de goede vragen en kijkt op een opbouwende manier naar wat je wel kan en wilt. Ik kan Rooskleurig iedereen aanraden die de combinatie van persoonlijke aandacht en professionele kennis belangrijk vindt en tot resultaat wil komen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van nieuws en tips op het gebied van werk, studie en carrière.

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op