Partners

Partners

Noloc is de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals.
Met een Noloc erkend loopbaanprofessional ben je verzekerd van kundige begeleiding bij de ontwikkeling van jouw loopbaan.

JobOn (voorheen DeBroekriem) is de landelijke community voor werkzoekenden.
JobOn is de landelijke community voor werkzoekenden. Of je nu een baan hebt of niet, JobOn helpt je met je volgende stap. Via events en online trainingen bieden we inspiratie voor iedereen die een volgende stap in zijn of haar carrière wil zetten.

WinWinWerkt  Betrokken medewerkers die maximaal bijdragen aan de organisatiedoelstellingen… Dit is wat elke werkgever wenst en waar WinWinWerkt organisaties in het MKB bij helpt om dit te realiseren. Wij ondersteunen u graag bij het invullen van vacatures en andere Human Capital aspecten. Bijbanen voor gepensioneerden en studenten en reguliere banen in loondienst en ZZP.

winwinwerktlogo

NextChapter biedt praktische ondersteuning, advies en begeleiding bij ontslagzaken, (ziekte) verzuim en arbeidsconflicten. Met NXTchapter heeft u gedurende het gehele proces een persoonlijk belangenbehartiger naast u staan.

nxtchapterlogo

Psychologen Uithoorn biedt persoonlijke en effectieve behandelingen aan voor volwassenen, kinderen en jongeren met psychische klachten. Voorbeelden hiervan zijn o.a. burnout, depressiviteit, relatie- en gedragsproblematiek, rouwverwerking en angstklachten.

psychologenuithornlogo

Patrick Dorder Productions voor het maken van eigen Video CV.

pdplogo

Hartenwerk Coaching voor bescheiden vrouwen die meer willen begrenzen en op hun manier assertiever willen worden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van nieuws en tips op het gebied van werk, studie en carrière.

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op