Bedrijfsvideo Rooskleurig Coaching

De afgelopen jaren is visuele communicatie enorm belangrijk geworden. Onze hersenen kunnen visuele informatie namelijk veel sneller en beter verwerken dan tekst! Ook bij het vinden van een baan zie je deze trend steeds vaker, de zogenaamde video CV. Hierover kan je trouwens meer lezen op mijn website.

Ik weet eigenlijk al een tijdje dat ik een goede bedrijfsvideo over Rooskleurig Coaching wil. Een soort creatief visitekaartje om mij snel en duidelijk aan [potentiële] klanten voor te stellen. Leidraad is ‘haal meer uit jezelf, studie of werk’.
Na de nodige voorbereiding en professionele medewerking van Petronella Korbijn van Blitsvideo is mijn bedrijfsvideo online! In de video vertel ik je waarvoor je bij Rooskleurig Coaching terecht kunt. Wat voor trajecten er zijn, voor wie deze bestemd zijn en wat zo’n traject jou oplevert! Verder natuurlijk wat je van mij als studiekeuze- en loopbaancoach en sollicitatietrainer kan verwachten. Ben benieuwd wat je ervan vindt.

Na de zomer zal ik regelmatig tips en advies filmpjes gaan delen over studiekeuze, loopbaancoaching, solliciteren en LinkedIn. Deze vind je op mijn YouTube kanaal en Facebook bedrijfspagina. Ik houd je hierover op de hoogte.

Ter afsluiting wens ik je een fijne zomervakantie toe, geniet ervan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van 13 t/m 17 september 2021 gratis loopbaanadvies voor iedereen

VOOR DE ZEVENDE KEER OP RIJ: DE WEEK VAN DE LOOPBAAN Van 13 t/m 17 september 2021 gratis loopbaanadvies voor …

Nieuwe website Rooskleurig Coaching

Vanaf mei 2021 ben ik stapsgewijs bezig geweest met het creëren van de gloednieuwe website van Rooskleurig Coaching en vandaag …

Concept-subsidieregeling STAP-budget voor het financieren van een scholingsactiviteit naar Tweede Kamer gestuurd

Op 1 april jl. heeft minister Koolmees de concept-subsidieregeling STAP-budget naar de Tweede Kamer gestuurd. STAP staat voor Stimulans van …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op