Bedrijfsvideo Rooskleurig Coaching

De afgelopen jaren is visuele communicatie enorm belangrijk geworden. Onze hersenen kunnen visuele informatie namelijk veel sneller en beter verwerken dan tekst! Ook bij het vinden van een baan zie je deze trend steeds vaker, de zogenaamde video CV. Hierover kan je trouwens meer lezen op mijn website.

Ik weet eigenlijk al een tijdje dat ik een goede bedrijfsvideo over Rooskleurig Coaching wil. Een soort creatief visitekaartje om mij snel en duidelijk aan [potentiële] klanten voor te stellen. Leidraad is ‘haal meer uit jezelf, studie of werk’.
Na de nodige voorbereiding en professionele medewerking van Petronella Korbijn van Blitsvideo is mijn bedrijfsvideo online! In de video vertel ik je waarvoor je bij Rooskleurig Coaching terecht kunt. Wat voor trajecten er zijn, voor wie deze bestemd zijn en wat zo’n traject jou oplevert! Verder natuurlijk wat je van mij als studiekeuze- en loopbaancoach en sollicitatietrainer kan verwachten. Ben benieuwd wat je ervan vindt.

Na de zomer zal ik regelmatig tips en advies filmpjes gaan delen over studiekeuze, loopbaancoaching, solliciteren en LinkedIn. Deze vind je op mijn YouTube kanaal en Facebook bedrijfspagina. Ik houd je hierover op de hoogte.

Ter afsluiting wens ik je een fijne zomervakantie toe, geniet ervan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rooskleurig Coaching’s Kerstkaart – Speciaal voor jou!

76% van de Nederlanders wil in 2022 een carrièremove maken

Mensen wenden zich tot slimme technologie om hen te ondersteunen bij hun loopbaanontwikkeling sinds zij zich door de Covid-19-pandemie eenzamer …

Twee interessante online evenementen in de week van 15 t/m 19 november

Wil je jouw arbeidspotentieel verbreden? Bezoek dan eens onderstaande online evenementen in de week van 15 t/m 19 november Tekkie …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op