Bedrijfsvideo Rooskleurig Coaching

De afgelopen jaren is visuele communicatie enorm belangrijk geworden. Onze hersenen kunnen visuele informatie namelijk veel sneller en beter verwerken dan tekst! Ook bij het vinden van een baan zie je deze trend steeds vaker, de zogenaamde video CV. Hierover kan je trouwens meer lezen op mijn website.

Ik weet eigenlijk al een tijdje dat ik een goede bedrijfsvideo over Rooskleurig Coaching wil. Een soort creatief visitekaartje om mij snel en duidelijk aan [potentiële] klanten voor te stellen. Leidraad is ‘haal meer uit jezelf, studie of werk’.
Na de nodige voorbereiding en professionele medewerking van Petronella Korbijn van Blitsvideo is mijn bedrijfsvideo online! In de video vertel ik je waarvoor je bij Rooskleurig Coaching terecht kunt. Wat voor trajecten er zijn, voor wie deze bestemd zijn en wat zo’n traject jou oplevert! Verder natuurlijk wat je van mij als studiekeuze- en loopbaancoach en sollicitatietrainer kan verwachten. Ben benieuwd wat je ervan vindt.

Na de zomer zal ik regelmatig tips en advies filmpjes gaan delen over studiekeuze, loopbaancoaching, solliciteren en LinkedIn. Deze vind je op mijn YouTube kanaal en Facebook bedrijfspagina. Ik houd je hierover op de hoogte.

Ter afsluiting wens ik je een fijne zomervakantie toe, geniet ervan!

Nationale Werkbezoekdag 15 november 2023

Binnenkort is weer de jaarlijkse Nationale Werkbezoekdag! Op deze dag gaan werkzoekenden – of werkenden die zich willen heroriënteren – …

Week van de loopbaan 2023 – Blijf scherp, blijf ontwikkelen in je loopbaan

Een loopbaanontwikkelgesprek met een gecertificeerd Noloc coach: Nuttig of nodig? Een loopbaanontwikkelgesprek biedt waardevolle kansen. Het stelt jou in staat …

De arbeidsmarkt richt zich steeds meer op competenties. Daar kan vrijwilligerswerk bij helpen

Onlangs ben ik geïnterviewd door Sabine Ridderhof van St. Steunpunt vrijwilligers & Tympaan-De Baat over of vrijwilligerswerk goed voor je …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op