Week van de loopbaan 2023 – Blijf scherp, blijf ontwikkelen in je loopbaan

Een loopbaanontwikkelgesprek met een gecertificeerd Noloc coach: Nuttig of nodig?

Een loopbaanontwikkelgesprek biedt waardevolle kansen. Het stelt jou in staat om met een deskundige en ervaren loopbaancoach je potentieel te bespreken en interne mobiliteit binnen je werkomgeving te verkennen.

Door aan te sluiten op je intrinsieke motivatie (wat wil je écht!) en het geven van onafhankelijke en deskundige feedback, inzichten en advies ontstaan er voor jou meer mogelijkheden dan je had kunnen vermoeden. Ook binnen je huidige werkomgeving.

Het is essentieel om regelmatig stil te staan bij je motivatie, ambities en loopbaanontwikkeling. In een wereld waarin werk voortdurend verandert door technologische innovaties en traditionele loopbaanpaden niet meer vanzelfsprekend zijn, kan een loopbaanontwikkelgesprek je helpen om werkstress te voorkomen en je zelfvertrouwen en vitaliteit te vergroten.

Een gratis loopbaanontwikkelgesprek in de Week van de Loopbaan

Samen met mij als ervaren Noloc-gecertificeerde loopbaancoach kan je reflecteren op vaardigheden, loopbaanervaringen, leermomenten, uitdagingen, zingeving, werk-privébalans en groeimogelijkheden. Zo krijg je waardevolle inzichten en praktische handvatten voor jouw toekomst en carrière.

In de Week van de Loopbaan bied ik op 18, 19 en 20 september 2023 zes loopbaanontwikkel gesprekken van driekwartier per deelnemer aan.

Iets voor jou? Meld je dan nu aan en stuur een whatsapp naar 06-53135015.

Maak meer van je loopbaan en maak gebruik van deze waardevolle mogelijkheid.

Kerstkaart Rooskleurig Coaching

Nationale Werkbezoekdag 15 november 2023

Binnenkort is weer de jaarlijkse Nationale Werkbezoekdag! Op deze dag gaan werkzoekenden – of werkenden die zich willen heroriënteren – …

De arbeidsmarkt richt zich steeds meer op competenties. Daar kan vrijwilligerswerk bij helpen

Onlangs ben ik geïnterviewd door Sabine Ridderhof van St. Steunpunt vrijwilligers & Tympaan-De Baat over of vrijwilligerswerk goed voor je …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op