Check je loopbaan tijdens de Week van de Loopbaan!

Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken? Meld je aan voor de Week van de Loopbaan 2018!

In heel Nederland zetten loopbaanprofessionals en jobcoaches hun deuren voor je open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan van 17 t/m 22 september 2018. Maak vrijblijvend kennis met een Noloc loopbaanexpert bij jou in de buurt en krijg persoonlijk advies over jouw loopbaanvraagstuk.

Werkzoekend of beweging willen in je werk

Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Je zelfvertrouwen loopt een forse deuk op. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. Een loopbaanprofessional helpt je je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging blijft.

Leven Lang Ontwikkelen

Ook als je het prima naar je zin hebt, kun je al nadenken over je toekomst. Tenslotte zijn de tijden dat je 30 jaar bij dezelfde werkgever werkt voorbij. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Hoe doe je dat dan: blijvend ontwikkelen? Moet je daarvoor de schoolbanken in of kan dat ook in de praktijk? Betekent het een carrièreswitch of eens snuffelen in een andere branche? Of is een werkervaringsplek voor jou dé oplossing? Veel vragen waar je met een loopbaanprofessional over kunt sparren.

Is duurzame inzetbaarheid al een speerpunt binnen jullie organisatie?

Het aan boord hebben van betrokken en toekomstbehendige werknemers wordt steeds belangrijker. Zeker in een aantrekkende en sterk veranderende arbeidsmarkt. Zo kunnen werknemers op laagdrempelige en vrijblijvende wijze kennismaken met een loopbaanprofessional en van gedachten wisselen over hun persoonlijke ontwikkeling. Ook werkgevers of HR-verantwoordelijke zijn van harte welkom bij de Week van de Loopbaan en kunnen advies krijgen hoe het potentieel van werknemers aan te spreken.

Meld je aan voor de Week van de Loopbaan

Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken, werkgever of HR-verantwoordelijke en heb je behoefte om eens van gedachte te wisselen met een vakkundige loopbaancoach? Ook Rooskleurig Coaching stelt haar praktijk open tijdens de  week van de Loopbaan i.s.m. de bibliotheken Uithoorn, Amstelveen, Mijdrecht en Aalsmeer. Ik nodig je graag uit om vrijblijvend een afspraak te maken door een mail of WhatsApp te sturen naar info@rooskleurigcoaching.nl of 06-53135015 o.v.v. WvdL plus locatie Bibliotheek en hoop je te ontmoeten tijdens de Week van de Loopbaan. Vol = vol dus mail nu alvast voor het maken van een afspraak!

  • Dinsdag 18 september 14.00-17.00 uur Bibliotheek Uithoorn,Dorpsstraat 43

  • Woensdag 19 september 14.00-17.00 uur Bibliotheek Amstelveen, Stadsplein 102

  • Vrijdag 21 september 14.00-17.00 uur Bibliotheek Mijdrecht, Doctor J. van der Haarlaan 8

  • Zaterdag 22 september 14.00-17.00 Bibliotheek Aalsmeer, Marktstraat 19A

     

Kerstkaart Rooskleurig Coaching

Nationale Werkbezoekdag 15 november 2023

Binnenkort is weer de jaarlijkse Nationale Werkbezoekdag! Op deze dag gaan werkzoekenden – of werkenden die zich willen heroriënteren – …

Week van de loopbaan 2023 – Blijf scherp, blijf ontwikkelen in je loopbaan

Een loopbaanontwikkelgesprek met een gecertificeerd Noloc coach: Nuttig of nodig? Een loopbaanontwikkelgesprek biedt waardevolle kansen. Het stelt jou in staat …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op