De 14 opleiders waaraan de NL Leert door subsidie is toegekend en waar jij gratis gebruik kan maken van online scholing!

NL leert door subsidie: Hoe maak ik gebruik van online scholing?
Op 16 november 2020 heeft de Minister van SZW aan 14 opleiders subsidie toegekend. Met deze NL leert door subsidie kunnen zij kosteloos leerpakketten, abonnementen, cursussen, en trainingen aanbieden.

Binnenkort komen nog meer cursussen en opleidingen beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kortdurende cursus om een specifieke vaardigheid te leren of om een vakgerichte bijscholing te volgen. Een ideale manier om jouw kennis of skills uit te breiden en te updaten. Zo leer je vaardigheden om binnen jouw organisatie ander werk te kunnen verrichten, jezelf te updaten of om beter inzetbaar te zijn in een bij een ander bedrijf of organisatie. De cursus of opleiding die je doet kan ook een eerste stap zijn richting omscholing naar een ander beroep of andere loopbaan met betere arbeidsmarktkansen.

Aanmelden voor scholing

Om een cursus of training te volgen, hoef je je alleen maar aan te melden bij een opleider die subsidie heeft gekregen. De opleider handelt verder de administratie en kosten af. Om je te helpen bij het zoeken naar een geschikte cursus of opleiding is er vanaf 1 december een zoekmachine beschikbaar via Hoewerktnederland.nl. Ook vind je uiterlijk op dat moment het aanbod op de websites van de opleiders.

Het gaat om de volgende opleiders

Werkendleren
OVD opleidingen
GBTopleidingen
HOBP/NL leert door
Van Kraaij educatie/Nl leert door
TWST Fit voor de toekomst
Technicom
Lindenhaeghe Online
NCOI opleidingen
SRM Communicatie
Traintool- Faculty of Skills
NCOI Online Academy
Controlfit/ BICopleidngscollectief
NL training

Bron: Min SZW

2 reacties

  1. Is dit bovenop of in plaats van die loopbaantraining van €700 die je nu kan doen? En is het eenmalig of wordt dit ieder jaar mogelijk?

    1. Gratis online scholing volgen is een onderdeel van NL leert door, waar het Ontwikkeladvies een andere mogelijkheid van is. Het komt in principe dus bovenop het Ontwikkeladvies, maar je kunt ook alleen voor het Ontwikkeladvies of de Online scholing kiezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rooskleurig Coaching’s Kerstkaart – Speciaal voor jou!

76% van de Nederlanders wil in 2022 een carrièremove maken

Mensen wenden zich tot slimme technologie om hen te ondersteunen bij hun loopbaanontwikkeling sinds zij zich door de Covid-19-pandemie eenzamer …

Twee interessante online evenementen in de week van 15 t/m 19 november

Wil je jouw arbeidspotentieel verbreden? Bezoek dan eens onderstaande online evenementen in de week van 15 t/m 19 november Tekkie …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op