Gratis Happy Werkscan voor jou: Zit jij nog lekker in je werk?

Een korte scan die antwoord geeft op de vraag: Zit jij nog lekker in je werk?

Als klant van Rooskleurig Coaching e/o ontvanger van mijn nieuwsbrief kan je tussen 11 september 2022 t/m 30 september 2022 gratis de Happy Werkscan maken.

Het is bedoeld om een beeld te krijgen of je wel of niet lekker in je vel zit in je werk.

Wat levert het op?

De scan geeft een snelle inventarisatie over een aantal punten van je arbeidstevredenheid. Het brengt structuur aan in je ambities, interesses en verwachtingen bijvoorbeeld over je persoonlijke ontwikkeling of het gevoel dat je meer kan of wil.

Vage ideeën ‘er is iets, maar ik weet niet wat’. En over waar of wanneer als het gaat om je huidige en gewenste werksituatie, bijvoorbeeld binnen of buiten de organisatie werken of het gevoel dat het  roer om moet.

De Happy Werkscan is in te zetten in het kader van duurzame inzetbaarheid en persoonlijke ontwikkeling. Het is een vragenlijst met 40 stellingen en kost nauwelijks tijd om het in te vullen, pakweg 10 minuten.

Iets voor jou?

Stuur mij een e-mail o.v.v. info@rooskleurigcoaching.nl Gratis Happy Werkscan. Doe het wél vóór 1 oktober 2022.

Nb. Het is niet bedoeld voor mensen die geen werkervaring hebben.

Kerstkaart Rooskleurig Coaching

Nationale Werkbezoekdag 15 november 2023

Binnenkort is weer de jaarlijkse Nationale Werkbezoekdag! Op deze dag gaan werkzoekenden – of werkenden die zich willen heroriënteren – …

Week van de loopbaan 2023 – Blijf scherp, blijf ontwikkelen in je loopbaan

Een loopbaanontwikkelgesprek met een gecertificeerd Noloc coach: Nuttig of nodig? Een loopbaanontwikkelgesprek biedt waardevolle kansen. Het stelt jou in staat …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op