Gratis [online] scholing te volgen – Onderdeel van NL leert door

Voor jouw toekomst is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen qua kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. In je huidige baan, of elders.

Met de subsidieregeling NL leert door zijn inmiddels de gratis ontwikkeltrajecten gestart en kan je je weer aanmelden om vanaf 1 december aanstaande mee te doen. Met zo’n ontwikkeltraject krijg je beter zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt. Rooskleurig Coaching kan je helpen bij het kiezen van de juiste [bij]scholing of tips geven bij het zoeken en solliciteren naar werk.

Wil je na het volgen van een Ontwikkeltraject óók gebruik maken van de gratis online scholingsmogelijkheden? Lees dan verder hoe je dat kunt doen!

Hoe maak ik gebruik van online scholing?

Vanaf deze winter is het dankzij de subsidieregeling ‘NL leert door’ tijdelijk mogelijk om kosteloos [online] scholing te volgen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een korte cursus om een specifieke vaardigheid te leren of om bijscholing te volgen voor een bepaald beroep. Een ideale manier om jouw kennis of skills uit te breiden en te updaten. Zo leer je vaardigheden die jou binnen je huidige werk of organisatie meer mogelijkheden geven, of ontwikkel en vergroot je je mogelijkheden bij een ander bedrijf of organisatie. De cursus of opleiding die je doet kan ook een eerste stap zijn naar een ander beroep of andere loopbaan met betere kansen.

Op dit moment bereiden de scholingsinstellingen hun subsidieaanvraag voor, die ze tussen 1 en 15 oktober a.s. kunnen indienen. Nadat deze zijn beoordeeld en goedgekeurd, kan het aanbod online worden gepresenteerd en kun jij hier gebruik van gaan maken. Je hoeft je dan alleen maar aan te melden bij een opleider die deelneemt aan de regeling. De opleider handelt verder de administratie en kosten af. Naar verwachting zal rond half november het eerste aanbod beschikbaar zijn. Houd de website van Hoe leert Nederland of mijn website in de gaten voor de actuele stand van zaken.

nb. Zodra het overzicht met opleiders bekend is, zal ik het delen op mijn website en nieuwsbrief!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rooskleurig Coaching’s Kerstkaart – Speciaal voor jou!

76% van de Nederlanders wil in 2022 een carrièremove maken

Mensen wenden zich tot slimme technologie om hen te ondersteunen bij hun loopbaanontwikkeling sinds zij zich door de Covid-19-pandemie eenzamer …

Twee interessante online evenementen in de week van 15 t/m 19 november

Wil je jouw arbeidspotentieel verbreden? Bezoek dan eens onderstaande online evenementen in de week van 15 t/m 19 november Tekkie …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op