Inlooploket Ontwikkeladvies 45plus vrijdag 25 oktober 2019

Het gaat goed met het Ontwikkeladvies 45 plus! Steeds meer werkenden van 45 jaar en ouder weten de weg naar het Ontwikkeladvies te vinden. Al ruim 10.000 werkenden hebben dankzij deze regeling een persoonlijk Ontwikkelplan gekregen. De subsidieregeling eindigt op 10 januari 2020: dan moet het traject zijn afgerond zijn. Het Ontwikkeltraject 45plus is een subsidieregeling om 45plussers, in loondienst of zelfstandige, die minimaal twaalf uur per week werkzaam zijn de mogelijkheid te geven om na te denken over het verloop van hun loopbaan.

Rooskleurig Coaching heeft inmiddels bij meer dan 40 enthousiaste 45+ers zijn of haar loopbaan onder de loep genomen. In drie gesprekken van in totaal vier uur en de hieraan verbonden opdrachten staan de persoonlijke kwaliteiten, vragen en behoeften, zorgen en kansen centraal. Zo krijgt de 45plusser meer zicht in wat hij of zij wil en kan en wat de mogelijkheden zijn om ervoor te zorgen dat er met plezier gewerkt blijft worden tot aan het pensioen. Het is eigenlijk een loopbaancheck voor 45+’ers om je loopbaan eens wat op te schudden en een toekomstbestendig plan te hebben waar ruimte is voor persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Er hoeft dus niet meteen iets te spelen op je werk. Het gaat meer om vragen als hoe je je huidige werk nog tot je AOW-leeftijd kunt volhouden? Hoe houd je het leuk? Wat vind je daarin belangrijk? Of wil je misschien heel anders?
Dat het Ontwikkeltraject heel positief wordt ervaren kan je nalezen op klantenervaringen 45 plussers

Over het spreekuur

Aangezien het Ontwikkeltraject 45plus bijna afloopt, wil ik iedereen de gelegenheid geven nog mee te doen. Daarom heb ik i.s.m. de Bibliotheek Mijdrecht het inlooploket Ontwikkeladvies 45plus bedacht.
Wil je nog meedoen of ken je iemand waarvoor dit écht wat is? Kom dan naar het Inlooploket op vrijdag 25 oktober tussen 13.00-17.00 uur in de Bibliotheek in Mijdrecht. Maak vooraf een afspraak om je gratis intakegesprek te reserveren. Meld je snel aan, want vol=vol!

Aanmelden!

Stuur een WhatsApp naar 06-53135015 of een e-mail naar info@ rooskleurigcoaching.nl
Het spreekuur vindt plaats in de Bibliotheek Mijdrecht, Doctor J. van der Haarlaan 8, klik op deze link voor de locatie

Als je al werkloos bent, je werk wegens ziekte niet meer kan doen of je met ontslag bedreigd wordt en er al een ontslag/reorganisatie regeling voor je van kracht is, kan je niet deelnemen aan deze subsidieregeling.

Eén reactie

  1. Mijne heren, ik heb 26 jaar zzp’er en wil stoppen met mijn bedrijf. Graag wil ik mijn laatste werkzame jaren bij een baas werken en mijn boekhouder stuurde mij deze link. Ik zou graag advies willen hoe verder dit aan te pakken. Echter is mijn bedrijf tijdens uw inloop geopend. Heeft u op andere tijden de mogelijkheid om mij te adviseren?? Met vriendelijke groet Erica Heuff-Spek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vakantiekaart van Rooskleurig Coaching

Krapteberoepen en omscholing | bijscholing

Momenteel is de krapte op de arbeidsmarkt het hete hangijzer. Al maanden wordt er over gesproken en geschreven in het …

Twee gesubsidieerde scholingsmogelijkheden

Ons werk verandert voortdurend. Je blijven ontwikkelen is daarom belangrijk. Zo kun je werken aan je ontwikkeling, voor meer kansen, …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op