Inlooploket Ontwikkeladvies 45plus vrijdag 25 oktober 2019

Het gaat goed met het Ontwikkeladvies 45 plus! Steeds meer werkenden van 45 jaar en ouder weten de weg naar het Ontwikkeladvies te vinden. Al ruim 10.000 werkenden hebben dankzij deze regeling een persoonlijk Ontwikkelplan gekregen. De subsidieregeling eindigt op 10 januari 2020: dan moet het traject zijn afgerond zijn. Het Ontwikkeltraject 45plus is een subsidieregeling om 45plussers, in loondienst of zelfstandige, die minimaal twaalf uur per week werkzaam zijn de mogelijkheid te geven om na te denken over het verloop van hun loopbaan.

Rooskleurig Coaching heeft inmiddels bij meer dan 40 enthousiaste 45+ers zijn of haar loopbaan onder de loep genomen. In drie gesprekken van in totaal vier uur en de hieraan verbonden opdrachten staan de persoonlijke kwaliteiten, vragen en behoeften, zorgen en kansen centraal. Zo krijgt de 45plusser meer zicht in wat hij of zij wil en kan en wat de mogelijkheden zijn om ervoor te zorgen dat er met plezier gewerkt blijft worden tot aan het pensioen. Het is eigenlijk een loopbaancheck voor 45+’ers om je loopbaan eens wat op te schudden en een toekomstbestendig plan te hebben waar ruimte is voor persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Er hoeft dus niet meteen iets te spelen op je werk. Het gaat meer om vragen als hoe je je huidige werk nog tot je AOW-leeftijd kunt volhouden? Hoe houd je het leuk? Wat vind je daarin belangrijk? Of wil je misschien heel anders?
Dat het Ontwikkeltraject heel positief wordt ervaren kan je nalezen op klantenervaringen 45 plussers

Over het spreekuur

Aangezien het Ontwikkeltraject 45plus bijna afloopt, wil ik iedereen de gelegenheid geven nog mee te doen. Daarom heb ik i.s.m. de Bibliotheek Mijdrecht het inlooploket Ontwikkeladvies 45plus bedacht.
Wil je nog meedoen of ken je iemand waarvoor dit écht wat is? Kom dan naar het Inlooploket op vrijdag 25 oktober tussen 13.00-17.00 uur in de Bibliotheek in Mijdrecht. Maak vooraf een afspraak om je gratis intakegesprek te reserveren. Meld je snel aan, want vol=vol!

Aanmelden!

Stuur een WhatsApp naar 06-53135015 of een e-mail naar info@ rooskleurigcoaching.nl
Het spreekuur vindt plaats in de Bibliotheek Mijdrecht, Doctor J. van der Haarlaan 8, klik op deze link voor de locatie

Als je al werkloos bent, je werk wegens ziekte niet meer kan doen of je met ontslag bedreigd wordt en er al een ontslag/reorganisatie regeling voor je van kracht is, kan je niet deelnemen aan deze subsidieregeling.

Kerstkaart Rooskleurig Coaching

Nationale Werkbezoekdag 15 november 2023

Binnenkort is weer de jaarlijkse Nationale Werkbezoekdag! Op deze dag gaan werkzoekenden – of werkenden die zich willen heroriënteren – …

Week van de loopbaan 2023 – Blijf scherp, blijf ontwikkelen in je loopbaan

Een loopbaanontwikkelgesprek met een gecertificeerd Noloc coach: Nuttig of nodig? Een loopbaanontwikkelgesprek biedt waardevolle kansen. Het stelt jou in staat …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op