Doe mee aan de nationale Werkbezoek Dag op 21 november 2018

De economie groeit en de werkloosheid daalt. Toch zijn er nog steeds grote groepen mensen die moeilijk aan de slag komen of die even in-between-jobs zijn en willen ontdekken welke branche of sector passend is.

Door een Nationale Werkbezoek Dag te organiseren kunnen werkzoekenden op een positieve manier contacten leggen met professionals die werkzaam zijn in de branche waar ze interesse hebben, dankzij een werkbezoek krijgen ze inzicht in wat er bij desbetreffende bedrijf of publieke instellingen gebeurd. De bedrijven kunnen zich op haar beurt presenteren aan de buitenwereld. DeBroekriem is initiator van de Werkbezoek Dag. DeBroekriem is een netwerkorganisatie voor werkzoekenden en zien dagelijks dat netwerken ook echt werkt. Juist als werkzoekenden in gesprek komen met professionals uit het bedrijfsleven, ontstaan er vaak onverwachte relevante ontmoetingen.

Nationale Werkbezoek Dag

Op 21 november 2018 openen honderden organisaties en bedrijven hun deuren, zodat werkzoekenden een kijkje in de keuken kunnen nemen voor een werkbezoek. Tijdens de Nationale Werkbezoekdag komen in heel Nederland netwerkgesprekken tot stand tussen werkgevers en nieuwsgierige kandidaten.

In heel Nederland zullen 100 loopbaancoaches zich als ambassadeur verbinden aan de Nationale Werkbezoekdag. Ook Rooskleurig Coaching stelt zich beschikbaar als loopbaancoach. Dit doe ik, omdat ik weet dat het belangrijk is om via je netwerk een baan te vinden. Sterker nóg ruim 70% van de vacatures wordt ingevuld door te netwerken. Wat is er allemaal voor nodig om je als werkzoekende volop voor te bereiden en goed te presenteren op zo’n speciale werkdag? Wie weet maakt deze dag wel het verschil in je zoektocht naar werk. Ik kan je helpen in de voorbereiding naar je netwerkgesprek. Denk bijvoorbeeld aan een korte presentatie van jezelf, lichaamshouding en gespreksvoering.

Kijk voor meer informatie over de Nationale Werkbezoekdag op Nationale Werkbezoek Dag

Voor organisaties en bedrijven

Vind je het leuk om een werkzoekende een kijkje in de keuken te geven op jouw werkplek en hem of haar alles te vertellen over je vak en je branche? Stel dan je bedrijf op 21 november open voor een nieuwsgierige werkzoekende! Je kunt die dag een netwerkgesprek, een bedrijfspresentatie of een rondleiding geven, alles gebeurt op afspraak in onderleg tussen jou en de nieuwsgierige werkzoekende. Je bepaalt zelf de invulling van de dag en hoeveel kandidaten je uitnodigt. Aanmelden kan op ik doe mee als organisatie of bedrijf
Mocht je een organisatie of bedrijf weten waarvoor deelname interessant is, stuur dit bericht dan gelijk even door. Hoe meer bedrijven en organisaies deelnemen, hoe beter!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rooskleurig Coaching’s Kerstkaart – Speciaal voor jou!

76% van de Nederlanders wil in 2022 een carrièremove maken

Mensen wenden zich tot slimme technologie om hen te ondersteunen bij hun loopbaanontwikkeling sinds zij zich door de Covid-19-pandemie eenzamer …

Twee interessante online evenementen in de week van 15 t/m 19 november

Wil je jouw arbeidspotentieel verbreden? Bezoek dan eens onderstaande online evenementen in de week van 15 t/m 19 november Tekkie …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op