Nationale Werkbezoekdag 15 november 2023

Binnenkort is weer de jaarlijkse Nationale Werkbezoekdag!

Op deze dag gaan werkzoekenden – of werkenden die zich willen heroriënteren – op de arbeidsmarkt in heel Nederland in gesprek met waanzinnig veel werkgevers van diverse organisaties. Deze werkgevers hebben zich aangemeld, omdat ze je graag vrijblijvend informeren over hun baan, bedrijf en branche. Tijdens de Werkbezoekdag staat het netwerken centraal.

Jij kunt dus ook meedoen!

Bijvoorbeeld door een netwerkgesprek te plannen met iemand in een branche waar je altijd al eens meer over zou willen weten. Het is hartstikke leerzaam om eens kennis te maken met iemand van buiten je eigen netwerk of werkomgeving. Dit geeft nieuwe en inspirerende inzichten voor jouw loopbaan en misschien zelfs nieuw werk, dat zou zo maar kunnen!

De Werkbezoekdag 2023 zal plaatsvinden op woensdag 15 november 2023. Goed om te weten dat voorinschrijven nu al kan via Nationale Werkbezoekdag gelijk even doen, want dan krijg je ook als eerste toegang tot de lijst van gepubliceerde werkgevers op 1 november.

Rooskleurig Coaching is al jaren actief betrokken bij de Nationale Werkbezoekdag door het geven van workshops, coaching en het breed uitdragen van dit event binnen en buiten het netwerk.

In het interview De kracht van de Nationale Werkbezoekdag: In gesprek met Rose-Marie Lucas lees je meer hierover.

Veel plezier tijdens de Nationale Werkbezoekdag

Kerstkaart Rooskleurig Coaching

Week van de loopbaan 2023 – Blijf scherp, blijf ontwikkelen in je loopbaan

Een loopbaanontwikkelgesprek met een gecertificeerd Noloc coach: Nuttig of nodig? Een loopbaanontwikkelgesprek biedt waardevolle kansen. Het stelt jou in staat …

De arbeidsmarkt richt zich steeds meer op competenties. Daar kan vrijwilligerswerk bij helpen

Onlangs ben ik geïnterviewd door Sabine Ridderhof van St. Steunpunt vrijwilligers & Tympaan-De Baat over of vrijwilligerswerk goed voor je …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op