Nieuwe stijl Rooskleurig Coaching en studiekeuze advies voor jongeren

Rooskleurig Coaching is vanaf juni 2010 van start gegaan. Als Noloc erkend loopbaanadviseur en sollicitatietrainer begeleid ik al bijna 5 jaar vele mensen in de regio rond Amstelland, De Ronde Venen en soms ver daar buiten in en naar werk. Mensen die meer uit zichzelf of hun werk willen halen begint bij vragen over wie je bent, wat je kunt en wat je daarmee zou kunnen en willen doen. Jarenlang was niet voor niets mijn credo ‘breng je loopbaan in beweging’.

Ook Rooskleurig Coaching blijft in beweging en komt met een geheel vernieuwde website en huisstijl. Hip en eigentijds! Kijk op www.rooskleurigcoaching.nl Ben benieuwd wat je ervan vindt!
Dit is nog niet het enige, want vanaf 1 maart 2015 zal ik ook actief zijn als studiekeuze coach voor jongeren. Een logische zet, want een studie is het begin van je loopbaan.

Het is best lastig om op jeugdige leeftijd te kiezen voor een studie en te bedenken wat voor werk je later wilt gaan doen. Een studiekeuze maken is iets heel persoonlijks en een belangrijke beslissing. Het gaat om jouw toekomst. Rooskleurig Coaching helpt jou daar graag bij.
Er is veel aanbod en alles lijkt even boeiend te zijn. Om te weten welke studie of opleiding het beste bij jou past, is het belangrijk om te weten wie je bent, wat je kunt, motiveert en wat je nou echt wilt. Samen gaan we uitzoeken welke opleidingen hierop aansluiten. Daarna kijken we of het beeld dat je van een opleiding hebt klopt met de werkelijkheid, zodat je verzekerd bent van een bewuste, weloverwogen studiekeuze en gemotiveerd bent om te gaan studeren. Zeker weten dat dit is wat je wilt en er vol voor gaan, geven je toekomstperspectief.

Voor wie | tijdsduur ?

Het studiekeuze traject bestaat uit 4 gesprekken van 90 minuten en duurt circa 4 tot 6 weken. Het is geschikt voor scholieren in de bovenbouw VMBO|Havo of VWO, studenten bij wie de huidige opleiding niet bevalt en willen switchen, afgestudeerde MBO’ers die naar het HBO willen, afgestudeerde HBO’ers die een universitaire studie willen volgen, HBO en WO studenten die moeite hebben met het kiezen van hun Master of mensen die een periode gewerkt of gereisd hebben en weer een studie willen oppakken.

Introductie aanbod

Introductie prijs € 300,00 excl. btw | incl. toegang tot keuzegids.org en begeleidingsmateriaal.
Deze actie loopt van 1 maart t|m 31 augustus 2015.
Meer informatie vind je op de vernieuwde website www.rooskleurigcoaching.nl of bel 06-53135015.
Samenwerken aan een rooskleurige toekomst!

LinkedIn training

Woensdag 15 april a.s. is er weer een LinkedIn groepstraining voor werkenden en werkzoekenden.
Inschrijven kan via de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vakantiekaart van Rooskleurig Coaching

Krapteberoepen en omscholing | bijscholing

Momenteel is de krapte op de arbeidsmarkt het hete hangijzer. Al maanden wordt er over gesproken en geschreven in het …

Twee gesubsidieerde scholingsmogelijkheden

Ons werk verandert voortdurend. Je blijven ontwikkelen is daarom belangrijk. Zo kun je werken aan je ontwikkeling, voor meer kansen, …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op