Nieuwe website Rooskleurig Coaching

Vanaf mei 2021 ben ik stapsgewijs bezig geweest met het creëren van de gloednieuwe website van Rooskleurig Coaching en vandaag show ik het jullie met trots!

Nieuwe vormgeving en techniek

Een website gaat ongeveer 5 jaar met z’n tijd mee en mijn laatste versie was van medio 2015, tijd voor ’n nieuwe dus. De nieuwe website voldoet aan de nieuwste look & feel and tech en daarvoor heb ik de hulp ingeroepen van Patrick Hesse, fotograaf van Vision Quest, Hilde Leusink, creatief vormgever van 100% Hilde en Ruud Licht, webdeveloper van Studio Waterloo. Stuk voor stuk creatieve ondernemende zelfstandigen met jarenlange ervaring, die meedenken en leuke ideeën hebben. Ik ben super blij met hun bijdragen, waarvoor veel dank alle drie.

De nieuwe website van Rooskleurig Coaching bruist, is overzichtelijk en toegankelijk. Contact leggen kan nu nog makkelijker én sneller door de ingebouwde WhatsApp Web, lekker modern tóch.

Ik ben benieuwd wat je er van vindt, dus laat gerust je reactie achter onderaan deze webpagina.

Nog even dit

Zoals gewoonlijk blijf ik jullie op de hoogte houden van alle de allerlaatste nieuwtjes, ontwikkelingen, tips en adviezen op mijn vakgebied.

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rooskleurig Coaching’s Kerstkaart – Speciaal voor jou!

76% van de Nederlanders wil in 2022 een carrièremove maken

Mensen wenden zich tot slimme technologie om hen te ondersteunen bij hun loopbaanontwikkeling sinds zij zich door de Covid-19-pandemie eenzamer …

Twee interessante online evenementen in de week van 15 t/m 19 november

Wil je jouw arbeidspotentieel verbreden? Bezoek dan eens onderstaande online evenementen in de week van 15 t/m 19 november Tekkie …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op