Nieuwe website Rooskleurig Coaching

Vanaf mei 2021 ben ik stapsgewijs bezig geweest met het creëren van de gloednieuwe website van Rooskleurig Coaching en vandaag show ik het jullie met trots!

Nieuwe vormgeving en techniek

Een website gaat ongeveer 5 jaar met z’n tijd mee en mijn laatste versie was van medio 2015, tijd voor ’n nieuwe dus. De nieuwe website voldoet aan de nieuwste look & feel and tech en daarvoor heb ik de hulp ingeroepen van Patrick Hesse, fotograaf van Vision Quest, Hilde Leusink, creatief vormgever van 100% Hilde en Ruud Licht, webdeveloper van Studio Waterloo. Stuk voor stuk creatieve ondernemende zelfstandigen met jarenlange ervaring, die meedenken en leuke ideeën hebben. Ik ben super blij met hun bijdragen, waarvoor veel dank alle drie.

De nieuwe website van Rooskleurig Coaching bruist, is overzichtelijk en toegankelijk. Contact leggen kan nu nog makkelijker én sneller door de ingebouwde WhatsApp Web, lekker modern tóch.

Ik ben benieuwd wat je er van vindt, dus laat gerust je reactie achter onderaan deze webpagina.

Nog even dit

Zoals gewoonlijk blijf ik jullie op de hoogte houden van alle de allerlaatste nieuwtjes, ontwikkelingen, tips en adviezen op mijn vakgebied.

Kerstkaart Rooskleurig Coaching

Nationale Werkbezoekdag 15 november 2023

Binnenkort is weer de jaarlijkse Nationale Werkbezoekdag! Op deze dag gaan werkzoekenden – of werkenden die zich willen heroriënteren – …

Week van de loopbaan 2023 – Blijf scherp, blijf ontwikkelen in je loopbaan

Een loopbaanontwikkelgesprek met een gecertificeerd Noloc coach: Nuttig of nodig? Een loopbaanontwikkelgesprek biedt waardevolle kansen. Het stelt jou in staat …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op