Nieuwe website Rooskleurig Coaching

Vanaf mei 2021 ben ik stapsgewijs bezig geweest met het creëren van de gloednieuwe website van Rooskleurig Coaching en vandaag show ik het jullie met trots!

Nieuwe vormgeving en techniek

Een website gaat ongeveer 5 jaar met z’n tijd mee en mijn laatste versie was van medio 2015, tijd voor ’n nieuwe dus. De nieuwe website voldoet aan de nieuwste look & feel and tech en daarvoor heb ik de hulp ingeroepen van Patrick Hesse, fotograaf van Vision Quest, Hilde Leusink, creatief vormgever van 100% Hilde en Ruud Licht, webdeveloper van Studio Waterloo. Stuk voor stuk creatieve ondernemende zelfstandigen met jarenlange ervaring, die meedenken en leuke ideeën hebben. Ik ben super blij met hun bijdragen, waarvoor veel dank alle drie.

De nieuwe website van Rooskleurig Coaching bruist, is overzichtelijk en toegankelijk. Contact leggen kan nu nog makkelijker én sneller door de ingebouwde WhatsApp Web, lekker modern tóch.

Ik ben benieuwd wat je er van vindt, dus laat gerust je reactie achter onderaan deze webpagina.

Nog even dit

Zoals gewoonlijk blijf ik jullie op de hoogte houden van alle de allerlaatste nieuwtjes, ontwikkelingen, tips en adviezen op mijn vakgebied.

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van 13 t/m 17 september 2021 gratis loopbaanadvies voor iedereen

VOOR DE ZEVENDE KEER OP RIJ: DE WEEK VAN DE LOOPBAAN Van 13 t/m 17 september 2021 gratis loopbaanadvies voor …

Concept-subsidieregeling STAP-budget voor het financieren van een scholingsactiviteit naar Tweede Kamer gestuurd

Op 1 april jl. heeft minister Koolmees de concept-subsidieregeling STAP-budget naar de Tweede Kamer gestuurd. STAP staat voor Stimulans van …

Financiële regelingen leren en werken voor werkzoekenden, werknemers en scholieren op een rijtje

Als loopbaanprofessional bied ik ondersteuning voor loopbaanvragen van werknemers, werkzoekenden, scholieren en werkgevers op het gebied van mobiliteit en scholing. …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op