Op zoek naar een volgende stap je in loopbaan?

Denk je de laatste tijd wel eens na over een andere baan bij een andere organisatie? Dan is de Werkbezoekdag op 16 november 2022 een manier om daar achter te komen!

Ontmoet tijdens de Werkbezoekdag professionals uit diverse vakgebieden en laat je vrijblijvend informeren over hun baan, bedrijf of branche en neem een kijkje achter de schermen. Je kunt een netwerkgesprek plannen met iemand in een branche, vakgebied of bedrijfscultuur waar je altijd al eens meer over zou willen weten.

Een unieke kans voor jou om kennis te maken met (potentiële) werkgevers of om je te oriënteren op een andere branche. Ondanks de arbeidsmarktkrapte zijn vacatures niet gegarandeerd tijdens de Werkbezoekdag, maar je kunt je op deze dag wél laten zien en het gesprek aan gaan over de mogelijkheden voor jou! Een mooie binnenkomer voor een vervolgafspraak.

De Werkbezoek dat is een jaarlijks initiatief van JobOn, waar je je kunt aanmelden en de lijst met aangesloten werkgevers vindt.

Meer informatie vind je op Werkbezoekdag

Kerstkaart Rooskleurig Coaching

Nationale Werkbezoekdag 15 november 2023

Binnenkort is weer de jaarlijkse Nationale Werkbezoekdag! Op deze dag gaan werkzoekenden – of werkenden die zich willen heroriënteren – …

Week van de loopbaan 2023 – Blijf scherp, blijf ontwikkelen in je loopbaan

Een loopbaanontwikkelgesprek met een gecertificeerd Noloc coach: Nuttig of nodig? Een loopbaanontwikkelgesprek biedt waardevolle kansen. Het stelt jou in staat …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op