Prijswinnaars van de jubileumactie Rooskleurig Coaching 10 jaar

Rooskleurig Coaching is 10 jaar actief binnen de regio en ver daarbuiten met loopbaancoaching, studiekeuzeadvies en sollicitatietrainingen. Dit feestje is gevierd door het organiseren van een wedstrijd, waarbij klanten hebben aangegeven wat het volgen van een coachtraject of training heeft opgeleverd en het leuk vinden om deze ervaringen met anderen te delen.

De prijswinnaars

Van Afdelingsmanager in de retail naar Landmeter in opleiding bij het Kadaster!
Al twee jaar lang was mijn goede voornemen met Oud & Nieuw om na te gaan denken over mijn loopbaan. Is deze baan nu echt de baan die bij mij past? Ben ik gelukkig in mijn werk? Haal ik nog steeds genoeg voldoening uit mijn werk? Wil ik dit blijven doen de komende jaren? Er knaagde iets. Ik was niet 100% tevreden met mijn baan. Op een bepaald moment realiseerde ik mij dat ik hulp nodig had bij dit voor mij ingewikkelde vraagstuk. Wat zou ik willen? Blijf ik in dezelfde sector? Wat zijn mijn talenten? Wat is mijn kracht? Kortom, welke baan past mij nou écht en waar word ik gelukkig van?
Ik nam contact op met Rooskleurig Coaching voor een eerste kennismakingsgesprek. Ik was direct enthousiast en wist meteen zeker dat ik samen met Rose-Marie dit traject wilde starten.
Diverse gesprekken volgden, diverse vragenlijsten zijn ingevuld en een aantal tests werden afgenomen. Een hele hoop vragen en in het begin had ik nog geen idee waar we op uit zouden komen, maar wel het gehele traject het vertrouwen dat er meer duidelijkheid voor mijzelf zou komen.
Na een aantal gesprekken kwam er duidelijkheid. Rose-Marie stelde mij een vacature voor waar ik direct enthousiast van werd en waar ik zelf nooit op gekomen zou zijn. Ik ben nu bijna anderhalf jaar werkzaam bij het Kadaster als landmeter in opleiding en besef mij nu nog steeds élke dag hoe blij ik ben met deze carrièreswitch. Deze functie heeft werkelijk alles wat ik zoek in een baan! Dit was mij nooit gelukt zonder de professionele begeleiding van Rose-Marie!
ROOSKLEURIG WAS VOOR MIJ EEN SCHOT IN DE ROOS

– Arjan –

Er was eens een vrouw met carrièreplannen
die wilde graag een ander bureau bemannen
geen baanverlies,
wel goed advies
de verwachting was hoog gespannen!

Zij klopte toen aan bij een coach in Uithoorn
die begon meteen goede ideeën aan te boren
in iedere sessie
goede raad zonder pressie
om daarna een nieuwe baan te gaan scoren!

– Simone –

Er is een professionele dame in Uithoor(e)n
die is heel goed in loopbaanmentoren.
Je Linkedin wordt helemaal top,
goed voor de volgende job
Met haar zul je nooit meer ontsporen.

– Gerhard –

Arjan, Simone en Gerhard zijn inmiddels verrast met een diner-, lunch,- en borrelbon!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rooskleurig Coaching’s Kerstkaart – Speciaal voor jou!

76% van de Nederlanders wil in 2022 een carrièremove maken

Mensen wenden zich tot slimme technologie om hen te ondersteunen bij hun loopbaanontwikkeling sinds zij zich door de Covid-19-pandemie eenzamer …

Twee interessante online evenementen in de week van 15 t/m 19 november

Wil je jouw arbeidspotentieel verbreden? Bezoek dan eens onderstaande online evenementen in de week van 15 t/m 19 november Tekkie …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op