Ik ben Fred, 54 jaar en na een reorganisatie door boventalligheid in een nieuwe functie van Shiftleader terecht gekomen.
Nu na 2,5 jaar zie ik nog steeds niet de beoogde resultaat van de reorganisatie en roei ik nog steeds met de riemen die ik zelf heb opgepakt. Ik haal geen voldoening uit mijn functie en het verstoort mijn privé-werk balans. Daar HR ook met de reorganisatie voor 50% is getroffen zijn veel HR-taken bij mijn huidige functie als shiftleader terecht gekomen. Mede door de negatieve klaagcultuur op de vloer en de doodlopende projecten voel ik mij genoodzaakt om zelf stappen te ondernemen d.m.v. loopbaantraject. Door de gesprekken ben ik mij nog meer bewust geworden van wat ik belangrijk vind, wat ik absoluut niet ambieer en waar ik nu sta.
Ik zal meer afstand moeten nemen om mijn betrokkenheid niet als last in mijn privéleven te laten worden. De projectmatige kant van mijn functie wil ik uitbreiden, daardoor ook mijn netwerk te vergroten en dus de kans om mijn kwaliteiten in een andere functie te doen gelden. Aangezien de werkdruk nu erg hoog is door het uitvallen van collega’s, is het nu de zaak om actie te ondernemen. Ik wil graag Rose-Marie bedanken voor de open gesprekken en adviezen. Zij heeft mij weer een stuk op weg geholpen. Ze is persoonlijk en professioneel.

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op