De loopbaancoaching van Rose-Marie heb ik als zeer prettig ervaren. Ik heb meer vaardigheden ontwikkeld om erachter te komen wat bij mij past en wat ik wil. Ik heb ook praktische hulp gekregen bij het zoeken naar passende vacatures en waar ik op kan letten en bij een gesprek naar kan vragen. Ik voel mij door de loopbaancoaching beter in staat om vacatures goed te lezen en te schiften of iets wel of niet passend voor mij is. Tijdens de loopbaancoaching ben ik er achter gekomen wat mijn sterke en minder sterke kanten zijn. Hierdoor kan ik beter zoeken naar functies en bedrijven die gebruik zullen maken van mijn pluspunten.

Ik vind Rose-Marie een prettige loopbaancoach die je helpt waar het moet, maar ook verwacht dat jezelf energie in het proces steekt. Rose-Marie staat voor je klaar en komt ook met dingen waar jezelf misschien niet direct aan denkt.

Kortom na 5 gesprekken heb ik het gevoel dat ik verder kan en heb ik ook zin om het geleerde in de praktijk te gaan brengen bij het zoeken en solliciteren.

Rose-Marie bedankt voor je coaching, de toekomst is weer rooskleuriger voor mij!

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op