In 2015 gaf Rose-Marie haar eerste workshop aan leerlingen van de Businessklas, het ging hierbij om een cursus solliciteren. Na een korte presentatie gaf Rose-Marie aan de hand van een door haar zelf samengesteld werkboek een cursus over het maken van een goed CV met bijbehorende motivatiebrief. Het werkboek diende meteen als naslagwerk voor later. Leerlingen en docenten waren erg blij met het resultaat. Vorig schooljaar betrof het een workshop motivatie bij intakegesprek vervolgonderwijs. Leerlingen werden met deze workshop goed voorbereid op een intakegesprek bij een MBO of Havo-vervolgopleiding. Leerlingen werden door Rose-Marie uitgedaagd om niet alleen heel goed na te denken over wie zij zijn, wat ze leuk vinden en wat ze al goed kunnen maar tevens ook om na te denken over hun ontwikkelpunten. Geen geringe opgave in klas 4 maar met haar enthousiasme en praktische aanpak heeft Rose-Marie de leerlingen ver gebracht.
In 2017 heeft Rose-Marie voor de leerlingen van de Businessklas een workshop Linkedin verzorgd. In twee lessen van ieder 50 minuten lukte het Rose-Marie de leerlingen kennis te laten maken met Linkedin en ze ook te overtuigen van het nut van dit voor hun nieuwe medium. Ook nu gingen de leerlingen na een korte presentatie snel zelf aan de slag. Hiervoor gebruikten zij een door Rose-Marie samengesteld werkboek dat ze daarna ook weer als naslagwerk konden gebruiken.
Het is prettig om met Rose-Marie samen te werken, ze denkt erg goed mee over de behoeften van onze doelgroep en past haar programma daarop aan. Ze is vakkundig en enthousiast en vindt kwaliteit erg belangrijk. Hetgeen voor ons erg prettig is dat zij een groot netwerk heeft met ondernemers in de regio van onze school en dat netwerk zet zij ook graag in.

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op