Sollicitatietour Aalsmeer 15 juni 2019 – De Broekriem

Als loopbaancoach en sollicitatietrainer geef ik vaker pro deo workshops bij De Broekriem, een landelijke platform voor werkzoekenden. Zaterdag aanstaande organiseren ze De Sollicitatietour. Middels deze (landelijke) tour helpen ze werkzoekenden om dichterbij hun (nieuwe) baan te komen. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan? Kom dan zaterdag 15 juni om 12.00 uur naar deze unieke variant van de sollicitatietour in Studio’s Aalsmeer.

Na de plenaire aftrap door minister president Mark Rutte en Kamerlid Dennis Wiersma, gaan ze van start met de eerste workshop:

Workshop NetWerken
Tijd: 12.30 uur – 14.00 uur
Spreker: Marja Ruigrok
Marja is een ondernemende vrouw en startte in 1991 haar eigen bedrijf. Destijds nog een eenvrouwsbedrijf, nu uitgegroeid tot een professioneel onderzoeksbureau met 30 medewerkers. Inmiddels heeft zij dit bedrijf overgedragen en haar carriere een nieuwe wending gegeven. Zij is nu als wethouder actief bij de gemeente Haarlemmermeer. Marja neemt ons mee in haar carrierepad, hoe zij op jonge leeftijd een organisatie heeft opgezet en waar zij tegenaan liep in haar carrière. Daarbij ondervond zij dat netwerken zeer belangrijk daarbij is. Hierover deelt zij haar ervaring en geeft ze jullie als werkzoekenden gouden netwerktips.

Workshop ‘De snelste route naar een leuke baan!’
Tijd: 15.00 – 16.30 uur
Sprekers: Mieke Boogert en Arien Kingma van Tweekracht
Ben je op zoek naar een nieuwe werkgever? Wie past er het beste bij jou? Bij wat voor organisatie maak jij de meeste kans op een baan die jou positieve energie geeft? Daar gaan we samen naar op zoek. Samen gaan we vinden wat voor jou het allerbeste werkt. De snelste route naar een leuke baan!
Meestal wordt er gekeken naar je gedrag, talenten en voorkeuren. Maar weet jij al waar je de meeste energie van krijgt? Dat is heel belangrijk om te weten! Want waar je energie van krijgt, daar maak je veel meer kans op de echte klik met je nieuwe werkgever!

Programma
12:00 – 12:30 uur Inloop, je kan je melden bij de aanmeldbalie
12:30 – 13:00 uur Plenaire aftrap door kamerlid Dennis Wiersma en wethouder Robert van Rijn.
13.00 – 14.00 uur NetWerken met Marja Ruijgrok
15.00 – 16.30 uur De snelste route naar je nieuwe baan met Mieke Boogart en Arien Kingma van
Tweekracht

Deze sollicitatietour is tijdens het landelijke VVD congres. Tussen de workshops door kan jij dan ook een kijkje nemen op dit festival met oa muziek, debat, Klaas Dijkhoff, theater, een mystery speaker. En natuurlijk: Mark Rutte!

Uiteraard staat op deze dag het netwerken met elkaar centraal. Je weet immers nooit wat iemand anders voor jouw carriere kan betekenen. Mijn tip is dan ook: jouw CV of visitekaartje meenemen!

Via de aanmeldknop Sollicitatietour Aalsmeer kan je meedoen aan beide sessie voor de hele middag! Snel doen hoor, want vol=vol.

NB Deze sollicitatietour wordt georganiseerd dankzij een samenwerking met Stichting DeBroekriem en VVD

Kerstkaart Rooskleurig Coaching

Nationale Werkbezoekdag 15 november 2023

Binnenkort is weer de jaarlijkse Nationale Werkbezoekdag! Op deze dag gaan werkzoekenden – of werkenden die zich willen heroriënteren – …

Week van de loopbaan 2023 – Blijf scherp, blijf ontwikkelen in je loopbaan

Een loopbaanontwikkelgesprek met een gecertificeerd Noloc coach: Nuttig of nodig? Een loopbaanontwikkelgesprek biedt waardevolle kansen. Het stelt jou in staat …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op