Van 13 t/m 17 september 2021 gratis loopbaanadvies voor iedereen

VOOR DE ZEVENDE KEER OP RIJ: DE WEEK VAN DE LOOPBAAN
Van 13 t/m 17 september 2021 gratis loopbaanadvies voor iedereen

Check je loopbaan tijdens de Week van de Loopbaan!

Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken? Meld je aan voor de Week van de Loopbaan 2021!
In heel Nederland zetten loopbaanprofessionals en jobcoaches hun deuren voor je open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan van 13 t/m 17 september 2021. Maak vrijblijvend kennis met een Noloc loopbaanexpert bij jou in de buurt en krijg persoonlijk advies over jouw loopbaanvraagstuk.

Werkzoekend of beweging willen in je werk
Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Je zelfvertrouwen loopt een forse deuk op. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. Met begeleiding van een loopbaanprofessional kan je je doel scherp krijgen en een ontwikkelplan opstellen, zodat je in beweging blijft.

Leven Lang Ontwikkelen
Ook als je het prima naar je zin hebt, kun je al nadenken over je toekomst. Tenslotte zijn de tijden dat je 30 jaar bij dezelfde werkgever werkt voorbij. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hoe doe je dat dan: blijvend ontwikkelen? Moet je daarvoor de schoolbanken in of kan dat ook in de praktijk? Betekent het een carrièreswitch of eens snuffelen in een andere branche? Of is een werkervaringsplek voor jou dé oplossing? Veel vragen waar je met een loopbaanprofessional over kunt sparren.

Meld je aan bij Rooskleurig Coaching voor de Week van de Loopbaan
Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken en heb je behoefte om eens van gedachten te wisselen over je loopbaan? Dan ben je natuurlijk van harte welkom bij mij. Ook dit jaar doe ik – voor de zevende keer op rij – mee én als vanouds in samenwerking met de bibliotheken in de regio.

Aanmelden gaat snel en makkelijk door via mijn website een whatsapp of e-mail te sturen via Rooskleurig Coaching o.v.v. WvdL en de bibliotheek waar je wilt afspreken. Ieder jaar is er enorm veel belangstelling, dus wacht niet te lang met aanmelden, want vol = vol.

Waar ben ik te vinden?
Maandag 13 september van 13.00-18.00 uur Bibliotheek Maarssenbroek, Bisonspoor 237-01 Maarssen.
Dinsdag 14 september van 13.00-18.00 uur Bibliotheek Uithoorn, Dorpsstraat 43 Uithoorn.
Woensdag 15 september van 18.00-22.00 uur Bibliotheek Aalsmeer, Marktstraat 19 Aalsmeer.
Donderdag 16 september van 13.00-18.00 uur Bibliotheek Mijdrecht, Dr. J. van der Haarlaan 8 Mijdrecht.
Vrijdag 17 september van 11.00-18.00 uur Bibliotheek Amstelveen, Stadsplein 102 Amstelveen.

Voor meer informatie check de website van Bibliotheek Amstelland of Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen

Kerstkaart Rooskleurig Coaching

Nationale Werkbezoekdag 15 november 2023

Binnenkort is weer de jaarlijkse Nationale Werkbezoekdag! Op deze dag gaan werkzoekenden – of werkenden die zich willen heroriënteren – …

Week van de loopbaan 2023 – Blijf scherp, blijf ontwikkelen in je loopbaan

Een loopbaanontwikkelgesprek met een gecertificeerd Noloc coach: Nuttig of nodig? Een loopbaanontwikkelgesprek biedt waardevolle kansen. Het stelt jou in staat …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op