Vanaf 1 december opnieuw gratis Ontwikkeladvies voor iedereen!

Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf 1 december 2020 weer kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij Rooskleurig Coaching. De eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen gekomen en vanaf december starten de Ontwikkeladvies trajecten. Kom nu in beweging en doe ook mee!

Het ontwikkeladvies in het kort

Het is heel belangrijk dat mensen regelmatig nadenken over de toekomst van hun werk. Dat is altijd al zo, maar in deze coronacrisis geldt dat misschien wel extra. Veel mensen zullen de komende maanden ander werk moeten gaan doen. Wie zich daar nu al op voorbereidt, kan sneller een overstap maken als dat nodig is.

Het ontwikkeladvies is onderdeel van het crisisprogramma NL Leert Door en helpt om de gevolgen van de crisis te verzachten door mensen in de gelegenheid te stellen zich te [her]oriënteren op de arbeidsmarkt en om hun kansen op de arbeidsmarkt te verhogen. Juist in deze tijd van crisis, die grote gevolgen heeft op de arbeidsmarkt, wordt duidelijk hoe belangrijk het is om bezig te zijn met je ontwikkeling en wendbaar op de arbeidsmarkt. Naar verwachting zullen duizenden mensen hiervan gebruik maken.

Voor wie?

Iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd met een band met de Nederlandse arbeidsmarkt komt in aanmerking voor een ontwikkeladvies. Dat zijn dus zowel mensen die [nog] aan het werk zijn, inclusief zzp’ers en ondernemers, als mensen die geen werk meer hebben.

Wat is het Ontwikkeladvies?

Het ontwikkeladvies is een volledig en persoonlijk adviestraject dat bestaat uit meerdere coachgesprekken van een aantal uur. Tijdens deze gesprekken komen jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften en zorgen aan de orde.
Het ontwikkeladvies geeft inzicht in het toekomstperspectief van je huidige werk, je eigen competenties en de toekomstige loopbaanmogelijkheden. Gezien het belang van goede informatie over jouw kansen op de huidige onzekere arbeidsmarkt, maakt een arbeidsmarktscan onderdeel uit van het ontwikkeladvies.

Omdat het werk continu verandert, is het voor jouw toekomst belangrijk dat je up-to-date blijft. Qua kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. In je huidige baan of een baan ergens anders. Die geeft je zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt, helpt je zo nodig bij het kiezen van de juiste [bij]scholing, of geeft je tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk.
In het ontwikkeladvies staan jouw groei en toekomstplannen centraal. Het laat zien waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen, waar jij je nog kunt ontwikkelen en hoe je jouw werk leuk kunt houden. Nu en in de toekomst!

Hoe maak ik gebruik van het Ontwikkeladvies?

Het werkt heel eenvoudig! Stuur een whatsappbericht of e-mail om je aan te melden naar
Mobiel 06 5313 5015
E-mail info@rooskleurigcoaching.nl

Kerstkaart Rooskleurig Coaching

Nationale Werkbezoekdag 15 november 2023

Binnenkort is weer de jaarlijkse Nationale Werkbezoekdag! Op deze dag gaan werkzoekenden – of werkenden die zich willen heroriënteren – …

Week van de loopbaan 2023 – Blijf scherp, blijf ontwikkelen in je loopbaan

Een loopbaanontwikkelgesprek met een gecertificeerd Noloc coach: Nuttig of nodig? Een loopbaanontwikkelgesprek biedt waardevolle kansen. Het stelt jou in staat …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op