Vanaf 1 december opnieuw gratis Ontwikkeladvies voor iedereen!

Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf 1 december 2020 weer kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij Rooskleurig Coaching. De eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen gekomen en vanaf december starten de Ontwikkeladvies trajecten. Kom nu in beweging en doe ook mee!

Het ontwikkeladvies in het kort

Het is heel belangrijk dat mensen regelmatig nadenken over de toekomst van hun werk. Dat is altijd al zo, maar in deze coronacrisis geldt dat misschien wel extra. Veel mensen zullen de komende maanden ander werk moeten gaan doen. Wie zich daar nu al op voorbereidt, kan sneller een overstap maken als dat nodig is.

Het ontwikkeladvies is onderdeel van het crisisprogramma NL Leert Door en helpt om de gevolgen van de crisis te verzachten door mensen in de gelegenheid te stellen zich te [her]oriënteren op de arbeidsmarkt en om hun kansen op de arbeidsmarkt te verhogen. Juist in deze tijd van crisis, die grote gevolgen heeft op de arbeidsmarkt, wordt duidelijk hoe belangrijk het is om bezig te zijn met je ontwikkeling en wendbaar op de arbeidsmarkt. Naar verwachting zullen duizenden mensen hiervan gebruik maken.

Voor wie?

Iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd met een band met de Nederlandse arbeidsmarkt komt in aanmerking voor een ontwikkeladvies. Dat zijn dus zowel mensen die [nog] aan het werk zijn, inclusief zzp’ers en ondernemers, als mensen die geen werk meer hebben.

Wat is het Ontwikkeladvies?

Het ontwikkeladvies is een volledig en persoonlijk adviestraject dat bestaat uit meerdere coachgesprekken van een aantal uur. Tijdens deze gesprekken komen jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften en zorgen aan de orde.
Het ontwikkeladvies geeft inzicht in het toekomstperspectief van je huidige werk, je eigen competenties en de toekomstige loopbaanmogelijkheden. Gezien het belang van goede informatie over jouw kansen op de huidige onzekere arbeidsmarkt, maakt een arbeidsmarktscan onderdeel uit van het ontwikkeladvies.

Omdat het werk continu verandert, is het voor jouw toekomst belangrijk dat je up-to-date blijft. Qua kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. In je huidige baan of een baan ergens anders. Die geeft je zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt, helpt je zo nodig bij het kiezen van de juiste [bij]scholing, of geeft je tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk.
In het ontwikkeladvies staan jouw groei en toekomstplannen centraal. Het laat zien waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen, waar jij je nog kunt ontwikkelen en hoe je jouw werk leuk kunt houden. Nu en in de toekomst!

Hoe maak ik gebruik van het Ontwikkeladvies?

Het werkt heel eenvoudig! Stuur een whatsappbericht of e-mail om je aan te melden naar
Mobiel 06 5313 5015
E-mail info@rooskleurigcoaching.nl

Eén reactie

  1. Goedemiddag, ik maak graag gebruik van het gratis ontwikkeladvies en wil me bij deze aanmelden. Vriendelijke groet, Marja Zethof

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van 13 t/m 17 september 2021 gratis loopbaanadvies voor iedereen

VOOR DE ZEVENDE KEER OP RIJ: DE WEEK VAN DE LOOPBAAN Van 13 t/m 17 september 2021 gratis loopbaanadvies voor …

Nieuwe website Rooskleurig Coaching

Vanaf mei 2021 ben ik stapsgewijs bezig geweest met het creëren van de gloednieuwe website van Rooskleurig Coaching en vandaag …

Concept-subsidieregeling STAP-budget voor het financieren van een scholingsactiviteit naar Tweede Kamer gestuurd

Op 1 april jl. heeft minister Koolmees de concept-subsidieregeling STAP-budget naar de Tweede Kamer gestuurd. STAP staat voor Stimulans van …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op