Walk & Talk: dé koffiepauze voor werkzoekenden

23 mei 2019, van 10:30 tot 12:30 uur, bibliotheek Amstelland, Amstelveen.
Onderwerp: het schrijven van een motivatiebrief

Ontmoet inspirerende mensen die net als jij op zoek zijn naar een baan en help elkaar door ervaringen uit te wisselen.
Maandelijks staat Walk & Talk in het teken van een ander onderwerp dat je kan helpen bij je zoektocht naar een nieuwe baan. Je krijgt tips en we gaan met elkaar in gesprek.

Op donderdag 23 mei aanstaande ben ik opnieuw gastspreker bij Walk & Talk. Op verzoek gaan we het hebben over het maken van een motivatiebrief. Wat is slim om daar in te beschrijven. Denk aan jouw motivatie voor de baan en de organisatie. Wat maakt het dat juist jij past in deze functie en wat is jouw affiniteit met de organisatie? Oftewel, wat heeft de organisatie eraan om jou aan te nemen! Met behulp van een logisch opbouw en handige tips zal ik je meenemen om dit overtuigend en opvallend te beschrijven.

Een ander belangrijkste deel van de Walk & Talk is de koffiepauze, waarin ruim de gelegenheid is om met elkaar te netwerken en tips, contacten en ervaringen uit te wisselen. Je leert nieuwe mensen kennen die jou op weg kunnen helpen bij het vinden van de baan die het beste bij jou past.
De gratis bijeenkomst vindt op iedere laatste donderdag van de maand plaats van 10:30 tot 12:30 uur in de bibliotheek aan het Stadsplein. Meld je aan via Anton Furnee of kom gewoon gezellig langs!
Aanmelden kan ook via de Bibliotheek Amstelland, Amstelveen

Ken je nog meer mensen waarvoor dit interessant kan zijn? Deel dan deze informatie met hen.

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vakantiekaart van Rooskleurig Coaching

Krapteberoepen en omscholing | bijscholing

Momenteel is de krapte op de arbeidsmarkt het hete hangijzer. Al maanden wordt er over gesproken en geschreven in het …

Twee gesubsidieerde scholingsmogelijkheden

Ons werk verandert voortdurend. Je blijven ontwikkelen is daarom belangrijk. Zo kun je werken aan je ontwikkeling, voor meer kansen, …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op