Walk & Talk: dé koffiepauze voor werkzoekenden

23 mei 2019, van 10:30 tot 12:30 uur, bibliotheek Amstelland, Amstelveen.
Onderwerp: het schrijven van een motivatiebrief

Ontmoet inspirerende mensen die net als jij op zoek zijn naar een baan en help elkaar door ervaringen uit te wisselen.
Maandelijks staat Walk & Talk in het teken van een ander onderwerp dat je kan helpen bij je zoektocht naar een nieuwe baan. Je krijgt tips en we gaan met elkaar in gesprek.

Op donderdag 23 mei aanstaande ben ik opnieuw gastspreker bij Walk & Talk. Op verzoek gaan we het hebben over het maken van een motivatiebrief. Wat is slim om daar in te beschrijven. Denk aan jouw motivatie voor de baan en de organisatie. Wat maakt het dat juist jij past in deze functie en wat is jouw affiniteit met de organisatie? Oftewel, wat heeft de organisatie eraan om jou aan te nemen! Met behulp van een logisch opbouw en handige tips zal ik je meenemen om dit overtuigend en opvallend te beschrijven.

Een ander belangrijkste deel van de Walk & Talk is de koffiepauze, waarin ruim de gelegenheid is om met elkaar te netwerken en tips, contacten en ervaringen uit te wisselen. Je leert nieuwe mensen kennen die jou op weg kunnen helpen bij het vinden van de baan die het beste bij jou past.
De gratis bijeenkomst vindt op iedere laatste donderdag van de maand plaats van 10:30 tot 12:30 uur in de bibliotheek aan het Stadsplein. Meld je aan via Anton Furnee of kom gewoon gezellig langs!
Aanmelden kan ook via de Bibliotheek Amstelland, Amstelveen

Ken je nog meer mensen waarvoor dit interessant kan zijn? Deel dan deze informatie met hen.

Kerstkaart Rooskleurig Coaching

Nationale Werkbezoekdag 15 november 2023

Binnenkort is weer de jaarlijkse Nationale Werkbezoekdag! Op deze dag gaan werkzoekenden – of werkenden die zich willen heroriënteren – …

Week van de loopbaan 2023 – Blijf scherp, blijf ontwikkelen in je loopbaan

Een loopbaanontwikkelgesprek met een gecertificeerd Noloc coach: Nuttig of nodig? Een loopbaanontwikkelgesprek biedt waardevolle kansen. Het stelt jou in staat …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op