Walk & Talk – Een wending in je carrière?

Walk & Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Iedere maand op een vaste tijd kun je in een inspirerende omgeving andere werkzoekenden ontmoeten.

Tijdens deze Walk & Talk op donderdag 25 oktober 2018 komt Rose-Marie Lucas van Rooskleurig Coaching vertellen wat je als 45plusser kan ondernemen om een nieuwe weg in te slaan voor je carrière. Wat zijn jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt? In welke sectoren is nog wel werk te vinden? Wat zijn de mogelijkheden om je bij te scholen? Hoe laat je in je cv zien dat je een andere weg in wilt slaan, en hoe motiveer je dat in je sollicitatiebrief?

Daarna is er ruim de gelegenheid om met elkaar te netwerken, tips, contacten en ervaringen uit te wisselen met koffie en thee.

25 oktober 2018, van 10:30 tot 12:30 | Stadsplein Amstelveen
Aanmelden is niet nodig.
Kosten: toegang gratis
Meer informatie vind je op Walk & Talk Bibliotheek Amstelland

Walk & Talk is geen workshop. Ook geen lezing. Daarom is het belangrijkste deel de koffiepauze waarin je nieuwe mensen leert kennen die jou op weg kunnen helpen bij het vinden van de baan die het beste bij jou past.

De bijeenkomsten vinden iedere laatste donderdag van de maand plaats van 10:30 tot 12:30 in de bibliotheek aan het Stadsplein.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rooskleurig Coaching’s Kerstkaart – Speciaal voor jou!

76% van de Nederlanders wil in 2022 een carrièremove maken

Mensen wenden zich tot slimme technologie om hen te ondersteunen bij hun loopbaanontwikkeling sinds zij zich door de Covid-19-pandemie eenzamer …

Twee interessante online evenementen in de week van 15 t/m 19 november

Wil je jouw arbeidspotentieel verbreden? Bezoek dan eens onderstaande online evenementen in de week van 15 t/m 19 november Tekkie …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op