Walk&Talk netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden

Je hebt járen een bepaald vak uitgeoefend, hebt daarin veel ervaring, en bent nu toch werkloos. Als je openstaande vacatures bekijkt lijkt het wel alsof jouw beroep niet meer bestaat. En nu ? Je bent 45plus en wilt heel graag weer werken.

Een wending in je carrière?

Wellicht moet je een andere weg inslaan dan je tot nu toe bewandeld hebt. Bestaat je oude functie nog wél, maar heeft die tegenwoordig wellicht een andere benaming ? Wat zijn jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt ? In welke sector is wél nog werk voor 45plussers en wat zijn mogelijkheden om je om/bij te scholen? Hoe laat je in een CV zien dat een wending in je carrière maakt en hoe motiveer je dat in een brief ?

Vanuit mijn eigen ervaring als ervaren loopbaancoach en sollicitatietrainer ga ik in op dit onderwerp bij de Walk&Talk – dé koffiepauze voor werkzoekenden. De bibliotheek geeft werkzoekenden een kans om op een laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen bij de Walk&Talk.

Deelname is gratis, je hoeft geen lid van de Bibliotheek te zijn. Vanaf 9.45 staat de koffie klaar.

4 april 2018, van 10:00 tot 11:30 | de Bibliotheek Maarssenbroek Walk&Talk netwerkbijeenkomst Maarssenbroek

16 april 2018, van 10:00 tot 11:30 | de Bibliotheek Mijdrecht Walk&Talk netwerkbijeenkomst Mijdrecht

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rooskleurig Coaching’s Kerstkaart – Speciaal voor jou!

76% van de Nederlanders wil in 2022 een carrièremove maken

Mensen wenden zich tot slimme technologie om hen te ondersteunen bij hun loopbaanontwikkeling sinds zij zich door de Covid-19-pandemie eenzamer …

Twee interessante online evenementen in de week van 15 t/m 19 november

Wil je jouw arbeidspotentieel verbreden? Bezoek dan eens onderstaande online evenementen in de week van 15 t/m 19 november Tekkie …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op