Week van de Loopbaan 16 t/m 21 september 2019

In heel Nederland zetten Noloc loopbaanprofessionals en jobcoaches hun deuren voor je open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan van 16 t/m 21 september 2019.

Ook Rooskleurig Coaching doet, zoals ieder jaar, weer mee! Ik maak tijdens de Week van de Loopbaan’ een rondje langs vier bibliotheekvestigingen in de regio en voer daar gratis adviesgesprekken.

Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in je ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan? Wil je weten waar je kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Je zelfvertrouwen loopt een forse deuk op. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt.

Ook als je het prima naar je zin hebt, kun je al nadenken over je toekomst. Tenslotte zijn de tijden dat je 30 jaar bij dezelfde werkgever werkt voorbij. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt.
Hoe doe je dat: blijvend ontwikkelen? Moet je daarvoor de schoolbanken in of kan dat ook in de praktijk? Betekent het een carrièreswitch of eens snuffelen in een andere branche? Of is een werkervaringplek voor jou dé oplossing?

Veel vragen waar je met over kunt sparren met mij tijdens de Week van de Loopbaan!

Meld je aan voor de Week van de Loopbaan

Dat doe je door een e-mail of WhatsApp te sturen naar info@rooskleurigcoaching.nl of 06-53135015 o.v.v. de bibliotheek waar je wilt afspreken. Mail snel, want vol = vol.

Dinsdag 17 september van 14.00-17.00 uur Bibliotheek Aalsmeer, Marktstraat 19.
Woensdag 18 september van 14.00-17.00 uur Bibliotheek Uithoorn, Dorpsstraat 43.
Vrjidag 20 september van 14.00-17.00 uur Bibliotheek Mijdrecht, Dr. J. van der Haarlaan 8.
Zaterdag 21 september van 14.00-17.00 uur Bibliotheek Amstelveen, Stadsplein 102.

Voor meer informatie check de website van Bibliotheek Amstelland en Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van 13 t/m 17 september 2021 gratis loopbaanadvies voor iedereen

VOOR DE ZEVENDE KEER OP RIJ: DE WEEK VAN DE LOOPBAAN Van 13 t/m 17 september 2021 gratis loopbaanadvies voor …

Nieuwe website Rooskleurig Coaching

Vanaf mei 2021 ben ik stapsgewijs bezig geweest met het creëren van de gloednieuwe website van Rooskleurig Coaching en vandaag …

Concept-subsidieregeling STAP-budget voor het financieren van een scholingsactiviteit naar Tweede Kamer gestuurd

Op 1 april jl. heeft minister Koolmees de concept-subsidieregeling STAP-budget naar de Tweede Kamer gestuurd. STAP staat voor Stimulans van …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op