Week van de loopbaan 17 t|m 22 september 2018

In de week van 17 tot en met 22 september 2018 openen loopbaanprofessionals en jobcoaches hun deuren voor alle belangstellenden die willen praten over hun loopbaanontwikkeling welkom. Je kunt kosteloos een afspraak maken met een loopbaanadviseur of jobcoach bij jou in de buurt.

Een initiatief van Noloc [Beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches], waarbij werkenden, werkzoekenden én werkgevers in de gelegenheid worden gesteld om gratis en vrijblijvend advies in te winnen. De Noloc wil hiermee aandacht geven aan het belang van LevenLangOntwikkelen én alle vormen van [persoonlijke] begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt.

Wat kan je verwachten van Week van de Loopbaan

– Een week lang gratis loopbaanadvies
– Voor iedereen toegankelijk
– Ruimte en aandacht voor de loopbaanontwikkeling van jouw medewerker
– Bij meer dan 300 bureaus in Nederland, dus ook bij jou in de buurt
– Direct contact met erkende professionals op loopbaangebied

Rooskleurig Coaching doet hier ook aan mee, in samenwerking met de Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen in Mijdrecht en Bibliotheek Amstelland te Amstelveen, Uithoorn en Aalsmeer. Eind augustus volgt de planning: waar en wanneer ik in welke bibliotheek aanwezig ben.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rooskleurig Coaching’s Kerstkaart – Speciaal voor jou!

76% van de Nederlanders wil in 2022 een carrièremove maken

Mensen wenden zich tot slimme technologie om hen te ondersteunen bij hun loopbaanontwikkeling sinds zij zich door de Covid-19-pandemie eenzamer …

Twee interessante online evenementen in de week van 15 t/m 19 november

Wil je jouw arbeidspotentieel verbreden? Bezoek dan eens onderstaande online evenementen in de week van 15 t/m 19 november Tekkie …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op