Week van de Loopbaan 2020 van 14 t/m 19 september

Uit ervaring blijkt dat veel mensen niet weten wat loopbaanbegeleiding precies inhoudt. Het blijft vaak ver-van-hun-bedshow totdat ze er noodgedwongen mee te maken krijgen door bijvoorbeeld een reorganisatie. Terwijl loopbaanadvies veel verder strekt dan alleen maar ‘helpen als je zonder baan zit’. De Week van de Loopbaan is een hele toegankelijke en laagdrempelige manier voor iedereen om hiermee kennis te maken.

Wat kan je dit jaar verwachten van Week van de Loopbaan?

De Week van de Loopbaan is een landelijk initiatief van Noloc – de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals – waarbij werkenden, werkzoekenden én werkgevers in de gelegenheid worden gesteld om gratis en vrijblijvend loopbaanadvies in te winnen.
Er wordt hiermee aandacht gegeven aan het belang van LevenLangOntwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt.

Direct contact met jouw erkende loopbaanprofessional in de buurt

Ook dit jaar doet Rose-Marie Lucas – Noloc erkend loopbaanprofessional van Rooskleurig Coaching – weer mee (online of offline) en zoals altijd in samenwerking met de bibliotheken in de regio. Er is volop ruimte en aandacht voor jouw loopbaanontwikkeling. Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in je ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan? Wil je weten waar je kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Ook als je het prima naar je zin hebt, kun je al nadenken over je toekomst. Tenslotte zijn de tijden dat je 30 jaar bij dezelfde werkgever werkt voorbij. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt. Voorbeelden van loopbaanvragen waarover je met Rose-Marie in gesprek kunt gaan. Ook zal ik ingaan op het kosteloos Ontwikkeladvies wat vanaf 1 augustus van start is gegaan. Het doel van het Ontwikkeladvies is om je in de gelegenheid te stellen je te (her)oriënteren op de arbeidsmarkt en om jouw kansen op de arbeidsmarkt te verhogen. Juist in deze tijd van crisis.

Meld je aan voor de Week van de Loopbaan

Dat doe je door een e-mail of WhatsApp te sturen o.v.v. de bibliotheek waar je wilt afspreken. Mail snel, want vol = vol
Mobiel 06 5313 5015
E-mail info@rooskleurigcoaching.nl

Maandag 14 september van 10.00-13.00 uur Bibliotheek Uithoorn, Dorpsstraat 43.
Dinsdag 15 september van 14.00-17.00 uur Bibliotheek Aalsmeer, Marktstraat 19.
Vrijdag 18 september van 14.00-17.00 uur Bibliotheek Mijdrecht, Dr. J. van der Haarlaan 8.
Zaterdag 19 september van 10.00-18.00 uur Bibliotheek Amstelveen, Stadsplein 102.

Voor meer informatie check de website van Bibliotheek Amstelland en Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vakantiekaart van Rooskleurig Coaching

Krapteberoepen en omscholing | bijscholing

Momenteel is de krapte op de arbeidsmarkt het hete hangijzer. Al maanden wordt er over gesproken en geschreven in het …

Twee gesubsidieerde scholingsmogelijkheden

Ons werk verandert voortdurend. Je blijven ontwikkelen is daarom belangrijk. Zo kun je werken aan je ontwikkeling, voor meer kansen, …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op