Week van de loopbaan van 12 t/m 17 september 2023

Gratis loopbaanadvies voor iedereen!

Tijdens Week van de Loopbaan vrijblijvend persoonlijk advies over de volgende stap

De arbeidsmarkt piept en kraakt onder een overvloed aan vacatures en tekort aan personeel. Werkgevers zitten te springen om nieuwe werknemers en moeten tegelijkertijd alle zeilen bijzetten om goed personeel te behouden. Daarnaast worden werknemers en werkzoekenden – terecht – steeds kritischer en kiezen zij bewust voor een baan die bij hen past en waar zij zich verder kunnen ontwikkelen. Noloc, de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals, organiseert van 12 tot en met 17 september 2022 voor de achtste keer de Week van de Loopbaan, waarin loopbaanprofessionals hun deuren openen voor iedereen die een gratis loopbaanadvies wil.

In de regio Amstelland en De Ronde Venen kan je terecht bij Rose-Marie Lucas van Rooskleurig Coaching. Zij is al meer dan 12 jaar actief in de regio en aangesloten bij Noloc Zoals ieder jaar doet zij mee in samenwerking met de regionale bibliotheek en JobOn, dé de landelijke community voor werkzoekenden.

Noloc wil met de Week van de Loopbaan landelijk aandacht geven aan het belang van LevenLangOntwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt. In Nederland zijn ruim 500 Noloc loopbaanprofessionals die meedoen met de Week van de Loopbaan.

Voor werkenden en werkzoekenden

Loopbaanprofessionals zijn er om werkenden en werkzoekenden te adviseren over welke stappen zij kunnen nemen om vitaal en duurzaam inzetbaar te blijven. Zeker met het oog op de toekomst, in een arbeidsmarkt die continu in ontwikkeling is door onder andere digitalisering en robotisering. Nieuwe banen verschijnen, oude banen verdwijnen. Blijven leren en ontwikkelen is daarom belangrijk, maar plezier in het werk is minstens zo belangrijk.

Door in gesprek te gaan met een loopbaanprofessional ontdekken werkenden en werkzoekenden wat hun kwaliteiten zijn, hoe zij zich verder kunnen ontwikkelen en hoe dit past in de huidige en toekomstige wereld van werk. Een traject met een loopbaanprofessional resulteert in een lange termijnplan waarin de persoonlijke ontwikkeling, leerdoelen en ambities centraal staan.

Maak een afspraak!

Iedereen die met loopbaanprofessional Rose-Marie Lucas wilt praten over loopbaanontwikkeling, of andere vragen heeft op dat gebied, is van harte welkom. Wacht niet langer, neem contact op en laat je inspireren! Er is een gevarieerd aanbod van gratis gesprekken tot het meedoen aan een workshop, het maken een GRATIS Happy Werkscan of  winnen van een GRATIS Loopbaanscan.

GRATIS Gesprekken

  • Maandag 12 september 19.00-22.00 uur Online via Skype 
  • Dinsdag 13 september 19.00-22.00 uur Bibliotheek Aalsmeer, Marktstraat 19
  • Woensdag 14 september 14.00-18.00 uur Bibliotheek Amstelveen, Stadsplein 102
  • Donderdag 15 september 13.00-17.00 uur Bibliotheek Mijdrecht Dokter. J. van der Haarlaan 8
  • Vrijdag van 14.00-18.00 uur Bibliotheek Uithoorn, Marktplein 65

De workshop ‘Weten wat je wilt’

In samenwerking met JobOn. Door mee te doen aan de workshop krijg je meer inzicht in jezelf door te onderzoeken wat je wilt en wat je belangrijk vindt. Er is plek voor maximaal 15 deelnemers.

  • Vrijdag 16 september van 11.00-12.30 uur in de bibliotheek Uithoorn, Marktplein 65 (aanmelden gaat via JobOn)

GRATIS Happy Werkscan

Het is een korte scan die antwoord geeft op de vraag: Zit jij nog lekker in je werk? Moet ik het roer omgooien? Er is “iets”….maar wat? De  Happy Werkscan brengt structuur aan in ambities, verwachtingen, zelfkennis, concrete plannen en vage ideeën. Het is een goede start bij een zoektocht naar de volgende loopbaan stap.

Het winnen van een GRATIS Loopbaanscan

Met deze test krijgt je o.a. inzicht in je  eigenschappen, interesses en het type werk dat bij je past. De resultaten vertalen we naar een beroepsadvies.

Aanmelden!

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie of om direct een afspraak in te plannen  een e-mail of whatsapp te sturen naar info@rooskleurigcoaching.nl of 06-53135015 o.v.v. de bibliotheek waar je wilt afspreken óf als je online wilt afspreken op 12/09.

Wil je meedoen aan de workshop meld je dan aan bij JobOn 

Ieder jaar is het veel belangstelling, mail daarom snel voor het maken van een afspraak, want VOL=VOL

Kerstkaart Rooskleurig Coaching

Nationale Werkbezoekdag 15 november 2023

Binnenkort is weer de jaarlijkse Nationale Werkbezoekdag! Op deze dag gaan werkzoekenden – of werkenden die zich willen heroriënteren – …

Week van de loopbaan 2023 – Blijf scherp, blijf ontwikkelen in je loopbaan

Een loopbaanontwikkelgesprek met een gecertificeerd Noloc coach: Nuttig of nodig? Een loopbaanontwikkelgesprek biedt waardevolle kansen. Het stelt jou in staat …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op