Werkbezoekdag op 25 november 2020

Werkgevend en werkzoekend Nederland: Maak kennis met elkaar!

Kijk mee achter de schermen bij bedrijven, organisaties of professionals. Altijd meer willen weten over een bepaalde bedrijfscultuur, branche of vakgebied? Plan een afspraak in tijdens de Werkbezoekdag.

Werkzoekend of carrière switch in overweging? Kom in contact met professionals die werkzaam zijn in een bedrijf, branche of functie waar jouw interesse naar uit gaat. Zij vertellen jou hier graag meer over. Een unieke gelegenheid voor netwerken, arbeidsoriëntatie, kennis en ervaring delen, employer branding en talenten ontdekken. Ga met elkaar in gesprek!

Initiatiefvan JobOn

JobOn is sinds 2013 de landelijke community voor werkzoekenden. Of je nu een baan hebt of niet, JobOn kan je meehelpen met je volgende loopbaanstap, waaronder de Werkbezoekdag.
Op 20 november 2019 vonden er ruim 1.000 ontmoetingen plaats. Ruim 300 bedrijven en organisaties openden de deuren.

Doe in 2020 ook mee!
Op dit moment ontvangt JobOn aanmeldingen van bedrijven, organisaties en professionals die een werkbezoekdag activiteit(en) aanbieden en ze krijgen steeds meer aanmeldingen binnen.

Als werkzoekende kun je vanaf 5 november inschrijven voor één of meerdere werkbezoekdag activiteit(en.

Je kunt één of meerdere online werkbezoek activiteiten in plannen. Zorg ervoor dat je genoeg ruimte en tijd hebt voor het inplannen van activiteiten, om de focus en de rust voor jezelf te bewaren en optimaal gebruik te maken van het netwerkmoment. Het advies is om niet meer dan twee werkbezoeken op locatie te bezoeken.

Meedoen?

Ontmoet professionals en maak kennis met elkaar op 25 november 2020.
Ga naar https://werkbezoekdag.nl

Kerstkaart Rooskleurig Coaching

Nationale Werkbezoekdag 15 november 2023

Binnenkort is weer de jaarlijkse Nationale Werkbezoekdag! Op deze dag gaan werkzoekenden – of werkenden die zich willen heroriënteren – …

Week van de loopbaan 2023 – Blijf scherp, blijf ontwikkelen in je loopbaan

Een loopbaanontwikkelgesprek met een gecertificeerd Noloc coach: Nuttig of nodig? Een loopbaanontwikkelgesprek biedt waardevolle kansen. Het stelt jou in staat …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op