Wil je beter netwerken? Doe dan mee met 5×5 Netwerk Challenge en meld je meteen aan!

Wil jij ervaren hoe je beter kunt netwerken? Doe dan mee met de unieke 5×5 Netwerk Challenge van JobOn, dé landelijke community voor werkzoekenden waarmee ik al jarenlang samenwerk.

Tijdens deze 5daagse Challenge krijg je meer inzicht in hoe netwerken je kan helpen om jouw persoonlijke doel te bereiken, omdat je:

 • meer kennis en ervaring gaat opdoen over wat netwerken inhoudt
 •  in korte tijd leert wat netwerken jou kan brengen
 • ervaring opdoet met verschillende vormen van netwerken
 • je jouw persoonlijk netwerk actief gaat inzetten om je doel te bereiken
 • 5 dagen lang word je geïnformeerd én geïnspireerd.

Zo ontvang je elke ochtend een korte videoboodschap met een tip. Maak je dagelijks een opdracht. Bespreek je op een zelf gekozen moment je de uitkomsten met een peergroup van 5 buddy’s, waardoor je 5×5 kansen op succes hebt!

Voor wie?

Het maakt niet uit of je een baan zoekt (actief of passief), jouw netwerkkennis- en vaardigheden wilt verbeteren of het gewoon leuk vindt om met anderen te netwerken, iedereen is welkom.

Deelnemers van voorgaande edities 5×5 Netwerk Challenge zagen hun netwerkactiviteit in één week met 40% toenemen en hebben meer plezier in het netwerken gekregen:

 • “Ik vond het een inspirerend en stimulerend programma”
 • “Goed om een stok achter de deur te hebben met opdrachten”
 • “Ik heb weer meer tools en drive gekregen”
 • “Netwerken is niet zo moeilijk als ik dacht”
 • “Ik heb in eerste instantie geen slecht beeld van netwerken. Toch is het zo – als je een lange tijd eruit bent geweest – dat het lastig is om die stap te nemen om weer te gaan netwerken. Deze 5×5 Netwerk Challenge heeft mij geactiveerd. Het is waardevol om de theorie over netwerken én praktijkcases te zien. Ook het reflecteren met de mensen via de WhatsApp-groep is hartstikke leuk en leerzaam”
 • “Ik heb plezier in netwerken gekregen en weet wat netwerken mij zou kunnen brengen en hoe ik anderen zou kunnen helpen door te netwerken”.

Praktische informatie

De Challenge wordt georganiseerd door JobOn en duurt van maandagochtend 26 april tot en met vrijdagmiddag 30 april.

Reserveer per dag minimaal 90 minuten om de theorie te lezen, opdrachten uit te voeren en contact te hebben met je peergroup. Indien je één van de vijf dagen verhinderd bent, dan is dat geen probleem, omdat je tot 5 mei de tijd hebt om de opdrachten uit te voeren.

De Challenge wordt uitgevoerd via WhatsApp

Zondag 25 april zal JobOn groepjes van 5 spelers met elkaar verbinden via WhatsApp, zodat je samen met anderen de Challenge kunt doorlopen. Als je een ticket hebt gekocht, dan ontvang je zondag 25 april een informatiemail met nadere toelichting en de uitnodiging om jezelf aan te melden voor de WhatsApp-groep van de Challenge.

In de WhatsApp-groep komen alle opdrachten te staan en kan je contact onderhouden met de andere groepsgenoten van de Challenge.

Kickoff-bijeenkomst maandag 26 april om 9.00 uur

De Challange start maandagochtend om 9.00 uur met een online kickoff-bijeenkomst van 45 minuten, daarin krijg je ook direct de gelegenheid om je groepsgenoten te ontmoeten en met elkaar één of twee vervolgafspraken in te plannen om de opdrachten te bespreken.

Indien je op dat tijdstip bent verhinderd dan is dat geen probleem, omdat alle informatie ook terug is te lezen in de WhatsApp-groep waar jij onderdeel van wordt.

Wil je ook meedoen?

Deelname aan de 5×5 Netwerk Challenge kost € 25.
Je kunt via Rooskleurig Coaching een kaartje kopen via deze link (kopieer de link en plak het in de Google zoekbalk)

https://jobonderwijs.myshopify.com/?ref=ROSEMARIELUCAS

Vervolgens klik je op ‘5×5 Netwerk Challenge (26-30 april)’.

Ken je nog mensen voor wie dit leerzaam en interessant kan zijn? Deel dan deze nieuwsbrief!

 

Kerstkaart Rooskleurig Coaching

Nationale Werkbezoekdag 15 november 2023

Binnenkort is weer de jaarlijkse Nationale Werkbezoekdag! Op deze dag gaan werkzoekenden – of werkenden die zich willen heroriënteren – …

Week van de loopbaan 2023 – Blijf scherp, blijf ontwikkelen in je loopbaan

Een loopbaanontwikkelgesprek met een gecertificeerd Noloc coach: Nuttig of nodig? Een loopbaanontwikkelgesprek biedt waardevolle kansen. Het stelt jou in staat …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op