Meld je aan voor de Nationale Werkbezoekdag op 17 november aanstaande

De workshop ‘Gebruik je netwerkgesprek en zet jezelf op de kaart’ is een voorbereiding op de Nationale Werkbezoekdag op 17 november 2021. Een unieke kans voor jou om kennis te maken met een (potentiële) werkgever of om vrijblijvend en laagdrempelig je te oriënteren op een andere branche. (Geschikte) vacatures bij de werkgever van jouw keuze zijn niet gegarandeerd tijdens de Nationale Werkbezoekdag, maar je kunt je op deze werkbezoekdag laten zien aan de werkgever en het gesprek aan gaan over de mogelijkheden voor jou! Meer info vind je op Werkbezoekdag

Workshop – Gebruik je netwerkgesprek en zet jezelf op de kaart

Netwerkgesprek: Netwerken is het leggen en onderhouden van contacten die je verder kunnen helpen bij het vinden van werk. Bij een netwerkgesprek deel je ervaringen, tips en adviezen. Zo help je elkaar!
Je bent toe aan een volgende stap in je carrière maar weet nog niet precies hoe en wat. Een netwerkgesprek is dé manier om te kijken wat voor soort werk, bedrijf of branche het beste bij je past. En nog belangrijker het helpt om te achterhalen of je verwachtingen over die nieuwe baan ook kloppen. Door het voeren van een netwerkgesprek kun je alle vragen die je hebt stellen én werk je aan het scherp krijgen van je eigen presentatie voor een toekomstig sollicitatiegesprek. Hoe beter je weet wat je wil en dit duidelijk kan overbrengen hoe groter de kans is op de baan die écht bij je past.

In deze workshop leer je om zo’n netwerkgesprek te voeren. Dat doe je door enthousiast vragen te stellen. Vragen waaruit je gedegen voorbereiding blijkt. Zo zet je jezelf op de kaart en wie weet waar dat toe leidt. Rooskleurig Coaching begeleidt deze workshop, helpt bij het helder krijgen van je vragen en geeft daarnaast allerlei handige tips. Rose-Marie: “netwerken is niet alleen leuk, maar zeker waardevol. En ook hier geldt, hoe vaker je het doet hoe makkelijker het gaat!”.

Aanmelden

De workshop is gratis en wordt gegeven op woensdag 3 november 2021 van 10:30 – 12:00 in de bibliotheek Amstelveen – Stadhuisplein.
Je kunt je aanmelden op de website van Bibliotheek Amstelland, Stadsplein Amstelveen of via JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden.
 

Kerstkaart Rooskleurig Coaching

Nationale Werkbezoekdag 15 november 2023

Binnenkort is weer de jaarlijkse Nationale Werkbezoekdag! Op deze dag gaan werkzoekenden – of werkenden die zich willen heroriënteren – …

Week van de loopbaan 2023 – Blijf scherp, blijf ontwikkelen in je loopbaan

Een loopbaanontwikkelgesprek met een gecertificeerd Noloc coach: Nuttig of nodig? Een loopbaanontwikkelgesprek biedt waardevolle kansen. Het stelt jou in staat …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op