Workshop ‘Switch mee dat CV’

Maandag 11 september 2017 ben ik voor de tweede keer gastspreker en trainer bij De Broekriem. De Broekriem is een landelijk activiteitenplatform voor werkzoekenden en onlangs uitgeroepen tot de beste vrijwilligersorganisatie van Nederland!

Workshop ‘Switch mee dat CV’

Je hebt al enige jaren werkervaring, je CV ziet er prima uit, voor je oude functie. Nu wil je iets heel anders gaan doen. Je nieuwe functie lijkt echter geen logische banden te hebben met de oude CV. Hoe overtuig je toekomstige werkgevers nu dat jij bijzonder geschikt bent voor dat werk?
In deze workshop gaan we aan de slag met het ‘aanpassen’ van je CV aan je gewenste functie. Uitgangspunt is dat je weet wat je wilt, maar nog niet weet hoe je dat handen en voeten moet geven. Na een introductie door van mij ga je snel zelf aan de slag. Het resultaat van de bijeenkomst is dat je weet hoe je je eigen arbeidsverleden/kennis/kunde zo in je CV kunt zetten dat het aansluit bij de eisen van de vacature. Zo benadruk je dat jij bijzonder geschikt bent voor de functie.

Voorafgaand aan de workshop krijg je huiswerk en voor de workshop dien je je CV en voorbeeld vacature(s) mee nemen, waar je mee aan de slag gaat. Er zal ook aandacht zijn voor je motivatiebrief en LinkedIn profiel, maar de nadruk in deze workshop ligt op het CV.

De workshop bevat een goede mix van theorie, inspiratie en zelf aan het werk gaan. Je krijgt handvatten om zelf tijdens de bijeenkomst maar ook thuis mee aan de slag te gaan. Voor degenen die willen zal er twee weken later een meet-up volgen om elkaars ‘voor’ en ‘na’ CV te beoordelen en feedback te geven.

Praktische informatie

Inloop vanaf 9:15, aanvang workshop 9:30. Koffie en thee worden verzorgd.
Het Rabobankkantoor bevindt in de Parktoren. Parkeren kan niet bij het gebouw, maar er zijn openbare parkeerplaatsen of de parkeergarage Handelsplein. Neem met het OV eindhalte tramlijn 5 of halte Amstelveen Centrum van metrolijn 51, deze zijn op loopafstand.

Aanmelden Workshop ‘Switch mee dat CV’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van 13 t/m 17 september 2021 gratis loopbaanadvies voor iedereen

VOOR DE ZEVENDE KEER OP RIJ: DE WEEK VAN DE LOOPBAAN Van 13 t/m 17 september 2021 gratis loopbaanadvies voor …

Nieuwe website Rooskleurig Coaching

Vanaf mei 2021 ben ik stapsgewijs bezig geweest met het creëren van de gloednieuwe website van Rooskleurig Coaching en vandaag …

Concept-subsidieregeling STAP-budget voor het financieren van een scholingsactiviteit naar Tweede Kamer gestuurd

Op 1 april jl. heeft minister Koolmees de concept-subsidieregeling STAP-budget naar de Tweede Kamer gestuurd. STAP staat voor Stimulans van …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op