Workshop ‘Switch mee met dat CV’ – Walk&Talk in de Bibliotheek Mijdrecht

Je hebt al enige jaren werkervaring en je CV ziet er prima uit voor je oude of huige functie. Nu wil je iets heel anders gaan doen. Je nieuwe functie lijkt echter geen logische banden te hebben met de oude CV. Hoe overtuig je toekomstige werkgevers nu dat jij bijzonder geschikt bent voor dat werk?

In deze workshop gaan we aan de slag met het ‘aanpassen’ van je CV aan je gewenste functie. Uitgangspunt is dat je weet wat je wilt, maar nog niet weet hoe je dat handen en voeten moet geven.

Na mijn introductie ga je snel zelf aan de slag! Het resultaat van de bijeenkomst is dat je weet hoe je je eigen arbeidsverleden, kennis en kunde zó in je CV kunt zetten, dat het aansluit bij de eisen van de vacature. Zo benadruk je dat jij bijzonder geschikt bent voor de functie.

Voorafgaand aan de workshop stuur ik je een opdracht, deze neem je (ingevuld) mee naar de workshop. Voor de workshop zelf neem je jouw CV en een voorbeeld vacature mee. Daarmee kun je dan zelf aan de slag gaan.

De workshop bevat een goede mix van theorie, inspiratie en zelf aan het werk gaan. Je krijgt handvatten om zelf tijdens de bijeenkomst maar ook thuis mee aan de slag te gaan.

Wanneer en waar? Maandag 16 november 2020, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Mijdrecht, Doctor J. van der Haarlaan 8, 3641 JW Mijdrecht.

Uiteraard houden ze in de bibliotheek rekening met de richtlijnen van het RIVM. Daarom kunnen maximaal 10 personen meedoen. Opgeven kan door een mail te sturen naar E-mail info@bibliotheekvv.nl Of bel met de Bibliotheek Mijdrecht 0297-281476.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van 13 t/m 17 september 2021 gratis loopbaanadvies voor iedereen

VOOR DE ZEVENDE KEER OP RIJ: DE WEEK VAN DE LOOPBAAN Van 13 t/m 17 september 2021 gratis loopbaanadvies voor …

Nieuwe website Rooskleurig Coaching

Vanaf mei 2021 ben ik stapsgewijs bezig geweest met het creëren van de gloednieuwe website van Rooskleurig Coaching en vandaag …

Concept-subsidieregeling STAP-budget voor het financieren van een scholingsactiviteit naar Tweede Kamer gestuurd

Op 1 april jl. heeft minister Koolmees de concept-subsidieregeling STAP-budget naar de Tweede Kamer gestuurd. STAP staat voor Stimulans van …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op