Workshops in oktober voor de Nationale Werkbezoekdag

Op 20 november 2019 organiseert ‘De Broekriem’, dé netwerkorganisatie voor werkzoekenden, voor de 3e keer op rij de Nationale Werkbezoekdag!

Tijdens de Nationale Werkbezoekdag op 20 november a.s. openen landelijk honderden organisaties en bedrijven hun deuren en geven je een ‘kijkje in hun keuken’ over (het werken bij) hun organisatie!
Vele geïnteresseerden krijgen op die dag door een 1-op-1 gesprek met een medewerker, een bedrijfspresentatie, een rondleiding door het bedrijf of het uitvoeren van een praktijkcasus, inzicht hoe het is om te werken bij een organisatie of bedrijf waar zij nieuwsgierig naar zijn.
Doel van de Nationale Werkbezoekdag is het faciliteren van laagdrempelige en positieve ontmoetingen tussen werkgevers en werkgeïnteresseerden en het uitwisselen van kennis en ervaringen.

Voor werkzoekenden

Een unieke kans voor jou om kennis te maken met een (potentiële) werkgever of om vrijblijvend en laagdrempelig je te oriënteren op een (andere) branche. (Geschikte) vacatures bij de werkgever van jouw keuze zijn niet gegarandeerd tijdens de Nationale Werkbezoekdag, maar je kunt je op deze werkbezoekdag laten zien aan de werkgever en het gesprek aan gaan over de mogelijkheden voor jou!

Workshop

Voorafgaand aan de Nationale Werkbezoekdag 2019 worden er diverse gratis (online) trainingen en events georganiseerd en zijn bedoeld om de Nationale Werkbezoekdag tot een succes te maken.

Je kunt ook meedoen aan één van de gratis workshops  ter voorbereiding op Nationale Werkbezoekdag’ die ik geef.  De workshops worden gehouden op maandag 21 oktober van 10.00-11.00 uur in de Bibliotheek Mijdrecht, Doctor J. van der Haarlaan 8 en op donderdag 31 oktober van 10.30-11.30 uur in de Bibliotheek Amstelveen, Stadsplein 102. 

Aanmelden

Stuur een WhatsApp naar 06-53135015, check de volgende links Bibliotheek Mijdrecht en Bibliotheek Amstelveen

Meer informatie vind je op Nationale Werkbezoekdag

Kerstkaart Rooskleurig Coaching

Nationale Werkbezoekdag 15 november 2023

Binnenkort is weer de jaarlijkse Nationale Werkbezoekdag! Op deze dag gaan werkzoekenden – of werkenden die zich willen heroriënteren – …

Week van de loopbaan 2023 – Blijf scherp, blijf ontwikkelen in je loopbaan

Een loopbaanontwikkelgesprek met een gecertificeerd Noloc coach: Nuttig of nodig? Een loopbaanontwikkelgesprek biedt waardevolle kansen. Het stelt jou in staat …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op