Workshops voor werkzoekenden bij het In Between Café Maarssen op 14 juni aanstaande

In Between Café is een maandelijks event voor werk- en opdrachtzoekenden die op zoek zijn naar (betaald) werk en/of projecten. Bij elke bijeenkomst worden één of meerdere korte workshops gegeven. De workshops hebben tot doel om de bezoekers te inspireren en te informeren. Ze stimuleren bezoekers elkaar te ondersteunen en actief gebruik maken van elkaars kennis en ervaring. De workshops die gegeven worden zijn daarin een katalysator.

Vanuit mijn eigen ervaring als ervaren loopbaancoach en sollicitatietrainer zal ik op donderdagochtend 14 juni aanstaande een workshop geven over ’45 plus én werkloos’ bij het In Between Café in Maarssen.

Een wending in je carrière?

Je hebt járen een bepaald vak uitgeoefend, hebt daarin veel ervaring, en bent nu toch werkloos. Als je openstaande vacatures bekijkt lijkt het wel alsof jouw beroep niet meer bestaat. En nu ? Je bent 45plus en wilt heel graag weer werken. Wellicht moet je een andere weg inslaan dan je tot nu toe bewandeld hebt. Bestaat je oude functie nog wél, maar heeft die tegenwoordig wellicht een andere benaming ? Wat zijn jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt ? In welke sector is wél nog werk voor 45plussers en wat zijn mogelijkheden om je om/bij te scholen? Hoe laat je in een CV zien dat een wending in je carrière maakt en hoe motiveer je dat in een brief ?

Andere workshops

Tijdens die ochtend zijn ook Paul Goinga en Eric Pietersen aanwezig. Zij gaan in op het Pensioen in Nederland. Welke soorten pensioen zijn er en waar kun je informatie vinden. Speciale aandacht is er voor de invloed die ontslag heeft op je pensioen en welke mogelijkheden er zijn als je weer werk vindt. Ook de keuzes die je kunt maken om je pensioen aan te passen aan je persoonlijke situatie worden behandeld.

Verder nog de CV check, die je helpt om je CV aan te scherpen!

Meedoen op 14 juni?

Deelname is gratis, inloop vanaf 09.00 uur, einde 11.45 uur. De locatie is Verenigingsgebouw ‘t Honk, Kerkweg 17-A, 3603 CL Maarssen.
Aanmelden voor de workshops

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rooskleurig Coaching’s Kerstkaart – Speciaal voor jou!

76% van de Nederlanders wil in 2022 een carrièremove maken

Mensen wenden zich tot slimme technologie om hen te ondersteunen bij hun loopbaanontwikkeling sinds zij zich door de Covid-19-pandemie eenzamer …

Twee interessante online evenementen in de week van 15 t/m 19 november

Wil je jouw arbeidspotentieel verbreden? Bezoek dan eens onderstaande online evenementen in de week van 15 t/m 19 november Tekkie …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op