Gastspreker bij De Broekriem met als thema het sollicitatiegesprek

De Broekriem organiseert inspirerende meet-ups en workshops voor hoogopgeleide starters en in-between-jobbers. Op vrijdag 11 maart aanstaande ben ik gastspreker bij De Broekriem in Rotterdam met als thema ‘het sollicitatiegesprek‘.

Graag ga ik de uitdaging aan om mijn kennis te delen met een groep enthousiast, leergierige en gemotiveerde werkzoekenden. Mijn doel is om de deelnemers iets nieuws leren: ‘inspiratie, diepgang, interactie en praktische toepassingen waar mee je na de workshop direct aan de slag kunt!’

Oefengesprek

Tijdens de workshop ‘het sollicitatiegesprek’ krijg je als deelnemer van De Broekriem een mooie kans om je sollicitatiegesprek ‘live’ te oefenen, een zogenaamd oefengesprek!

Wat de werkgever tijdens je sollicitatiegesprek wil weten is: ‘pas je bij mijn bedrijf, waarom wil je bij óns komen werken? En, ‘waarom ben jij geschikt voor de job, wat maakt jou tot de beste keuze?’ Dit soort vragen kan je ook verwachten tijdens een oefengesprek. Verder zal er worden ingezoomd op vragen die je lastig vindt om te beantwoorden. Na het oefengesprek ontvang je feedback van zowel mij als sollicitatietrainer als tips | tops van de groep deelnemers.

Voorafgaand het oefengesprek zal ik samen met trainingsspeler Carlo laten zien wat een goed en beduidend minder sollicitatiegesprek is, om het verschil te laten zien en ervaren.

Voorbereiding

Ter voorbereiding op je oefengesprek kies je een vacature waarop je gaat solliciteren of gesolliciteerd hebt, inclusief je bijbehorende motivatiebrief en CV.
Stuur deze vóór 7 maart a.s. naar info@rooskleurigcoaching.nl waar na je een vragenlijst en vacaturescan krijgt toegestuurd. Neem deze ingevuld mee naar de workshop en kom in de kleding passend bij de functie waarop je solliciteert. Let wel, je moet aangesloten zijn bij De Broekriem om hier aan deel te kunnen nemen.

Aanmelden

De workshop ‘het sollicitatiegesprek‘ is op vrijdag 11 maart 2016 van 13.00-16.00 uur [inloop vanaf 12.45 uur] in Rotterdam. Informatie en aanmelden gaat via website van De Broekriem. Binnenkort verschijnt het event op de volgende link Aanmelden bij De Broekriem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vakantiekaart van Rooskleurig Coaching

Krapteberoepen en omscholing | bijscholing

Momenteel is de krapte op de arbeidsmarkt het hete hangijzer. Al maanden wordt er over gesproken en geschreven in het …

Twee gesubsidieerde scholingsmogelijkheden

Ons werk verandert voortdurend. Je blijven ontwikkelen is daarom belangrijk. Zo kun je werken aan je ontwikkeling, voor meer kansen, …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op