Samen werken aan een rooskleurige toekomst

Heb je nog geen idee wat je wilt studeren of twijfel je nog? Rooskleurig Coaching begeleidt jou in een persoonlijk traject bij het vinden van een passende studiekeuze. Samen met jou gaan we stap voor stap op zoek naar de studie die bij je past. Dat is wat je wilt!
Rooskleurig Coaching biedt jou de coaching en training die je nodig hebt om je loopbaan te sturen. Over hoe je carrière maakt en jezelf ontwikkelt, plezier in je werk houdt, de baan vindt die bij je past, na ontslag weer aan de slag kunt of ideeën hebt om voor jezelf te beginnen.

Sollicitatietraining

Solliciteren? Daar komt heel wat bij kijken en daar zijn veel mogelijkheden voor. Wij helpen je graag! Over hoe je met succes solliciteert, een opvallende sollicitatiebrief en CV maakt, zelfverzekerd overkomt in een sollicitatiegesprek, persoonlijke presentaties en de manieren weet om een baan te vinden.

Rooskleurig Coaching

Wij helpen graag mensen die meer uit zichzelf, studie of werk willen halen door beweging en focus aan te brengen. Dat begint bij vragen over wie je bent, wat je kunt en wat je daarmee zou kunnen en willen doen.

Je kunt hierbij denken aan praktische vragen over beroepskeuze of studiekeuze, als je twijfels hebt over je huidige baan en erachter wilt komen wat je nu echt wilt, tot verbeteren van sollicitatie vaardigheden om je kansen op een baan te vergroten. Het kan ook gaan om een duidelijk afgebakend probleem op het werk zoals ontslag, stress of conflicten met collega’s of leidinggevenden.

Register Loopbaanprofessional, Noloc gecertificeerd | beroepskeuzeadviseur | studiekeuzecoach | coach op de werkvloer | sollicitatietrainer

In de video hierboven vertel ik je graag meer waarvoor je bij Rooskleurig Coaching terecht kunt. Wat voor trajecten er zijn, voor wie deze bestemd zijn en wat zo’n traject jou oplevert! Natuurlijk mag je van mij als studiekeuze- en loopbaancoach en sollicitatietrainer óók wat verwachten. Bekijk waarom jij voor Rooskleurig Coaching zou kiezen.

Laatste nieuws

Kerstkaart Rooskleurig Coaching

Nationale Werkbezoekdag 15 november 2023

Binnenkort is weer de jaarlijkse Nationale Werkbezoekdag! Op deze dag gaan werkzoekenden – of werkenden die zich willen heroriënteren – …

Week van de loopbaan 2023 – Blijf scherp, blijf ontwikkelen in je loopbaan

Een loopbaanontwikkelgesprek met een gecertificeerd Noloc coach: Nuttig of nodig? Een loopbaanontwikkelgesprek biedt waardevolle kansen. Het stelt jou in staat …

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van nieuws en tips op het gebied van werk, studie en carrière.

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op