LinkedIn groepstraining 16 april bij het vinden van werk

Ben je op zoek naar nieuw of ander werk, dan is LinkedIn niet meer uit het sollicitatieproces weg te denken. Een profiel op LinkedIn betekent zichtbaar en vindbaar zijn voor een toekomstige werkgever of recruiter. Tegenwoordig maken recruiters volop gebruik van LinkedIn. Het is een goudmijn aan CV’s en kandidaten. Maar welke LinkedIn profielen zijn voor hen interessant en welke vallen direct af?

Als je jouw LinkedIn-profiel inzet om nieuw of ander werk te vinden, doe het dan wel goed! Vertel welke baan je wilt en laat je resultaten zien. Ik zie veelvuldig dat mensen op hun LinkedIn profiel hebben staan dat ze op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, maar met die vermelding kan niemand iets. Je moet anderen laten weten wát je zoekt en duidelijk te laten zien waar je verstand van hebt. Vertel waar je goed in bent, waar je nog beter in wilt worden en waarvoor en waarom je gevraagd wilt worden. Beschrijf welke resultaten je in het verleden hebt geboekt en wilt inzetten in je nieuwe uitdaging. Hiermee kunnen anderen met je mee zoeken en je aanbevelen of in contact brengen met eigen netwerkcontacten.

Als je LinkedIn nog niet gebruikt of wel, maar niet weet wat je er allemaal precies mee kan, is deze uitgebreide LinkedIn training iets voor jou! Je krijgt op een praktische en heldere manier uitleg over het invullen en inzetten van je profiel bijvoorbeeld je samenvatting, specialiteiten en relevante trefwoorden. Maar ook het gebruik van aanbevelingen, deelnemen aan groepen en het volgen van bedrijven. Verder manieren om je netwerk te vergroten en uiteraard het vinden van vacatures. Na afloop van de training kan je zelfstandig aan de slag met solliciteren en netwerken op LinkedIn.

De LinkedIn groepstraining is zaterdagmiddag 16 april a.s. van 12.30 tot 15.30 uur en wordt gehouden in de bibliotheek in Mijdrecht, Dr. J. van der Haarlaan 8.
Aanmelden en meer informatie vind je op LinkedIn groepstraining 16 april of bel mij 06-5313.5015.

Als je mensen kent die op zoek zijn naar [ander] werk tip ze dan over deze LinkedIn training.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerstkaart Rooskleurig Coaching

Nationale Werkbezoekdag 15 november 2023

Binnenkort is weer de jaarlijkse Nationale Werkbezoekdag! Op deze dag gaan werkzoekenden – of werkenden die zich willen heroriënteren – …

Week van de loopbaan 2023 – Blijf scherp, blijf ontwikkelen in je loopbaan

Een loopbaanontwikkelgesprek met een gecertificeerd Noloc coach: Nuttig of nodig? Een loopbaanontwikkelgesprek biedt waardevolle kansen. Het stelt jou in staat …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op