LinkedIn najaars groepstraining voor iedereen die meer met LinkedIn wil gaan doen

Met meer dan 5 miljoen Nederlandse LinkedIn profielen is LinkedIn als zakelijk professioneel online netwerk niet meer weg te denken uit het arbeidsproces. Met een LinkedIn profiel bouw je aan een zakelijk netwerk. Dat betekent dat je door middel van een netwerk aan een nieuwe opdracht, project of baan kunt komen.
Zonder profiel mis je een heleboel kansen, bijvoorbeeld bij het vinden van werk. Een CV alleen is, volgens recruiters, niet meer voldoende.

LinkedIn kan voor iedereen van waarde zijn. Er zijn ook genoeg gebruikers met een LinkedIn profiel, maar er niets mee doen. Zonde! Als het gaat om het zoeken van opdrachten, werk, nieuwe- of oude collegae, klanten, nieuwe- of oud-studenten, zakelijke partners, een stageopdracht of vakinformatie kan je hier zeker je voordeel uit halen.

Meer met LinkedIn doen?

Denk je weleens na over wat je kunt doen met LinkedIn en waarom het belangrijk voor je zou kunnen zijn of worden? Dan is de najaars LinkedIn groepstraining iets voor jou. Je ontvangt boordevol tips en adviezen om mee aan de slag te gaan.

Ik zal je op een praktische en heldere manier uitleg geven over het inrichten van je Linkedin profiel. Denk hierbij aan het maken van een goede samenvatting, wat best lastig is. Maar ook het benoemen van je specialiteiten en het slim gebruiken van relevante trefwoorden waar je wat aan hebt. Verder leer je meer over de mogelijkheden van aanbevelingen en het profijt wat je hebt bij het deelnemen aan groepen en het volgen van bedrijven. Verder ben je na afloop van de training in staat om doelgericht je netwerk te vergroten en effectief voor je in te zetten. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan het vinden van vacatures en opdrachten. Ook gaat het over het nut van een goede profielfoto en kan je een betaalbare professionele fotoshoot laten maken bij Mieke van ’t Schip De fotovrouw.

De LinkedIn najaars groepstraining is bedoeld voor iedereen die een LinkedIn profiel heeft of wil maken en dit effectief wil inzetten en wordt gehouden op zaterdag 29 oktober a.s van 11.30 tot 15.30 uur in de bibliotheek Mijdrecht.

Meedoen?

Bel mij op 06 5313 5015 of meld je aan via mijn website. Dit kan je doen via LinkedIn najaars groepstraining
Ken je nog meer mensen voor wie deze training interessant kan zijn? Laat het hem of haar dan weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vakantiekaart van Rooskleurig Coaching

Krapteberoepen en omscholing | bijscholing

Momenteel is de krapte op de arbeidsmarkt het hete hangijzer. Al maanden wordt er over gesproken en geschreven in het …

Twee gesubsidieerde scholingsmogelijkheden

Ons werk verandert voortdurend. Je blijven ontwikkelen is daarom belangrijk. Zo kun je werken aan je ontwikkeling, voor meer kansen, …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op