Loopbaanactiviteit Rooskleurig Coaching op Internationale vrouwendag 8 maart

De ‘Dag van de vrouw’ werd voor het eerst uitgeroepen in Kopenhagen [1910] waaraan honderden mannen en vrouwen uit 17 landen deelnamen. Aanleiding was de massale staking op 8 maart 1908 in Chicago en New York van vrouwen in de textiel- en kledingindustrie voor een 8-urige werkdag, betere arbeidsomstandigheden en kiesrecht. In 1978 werd de dag door de VN als feestdag erkend en vanaf dat jaar ook betekenis in Nederland.

In dat kader organiseert What’s Up Uithoorn de ‘Week van de vrouw’ van 7 t|m 12 maart

Verschillende organisaties bieden interessante activiteiten aan speciaal voor meiden en vrouwen.

Op dinsdag 8 maart heeft Rooskleurig Coaching een leuk programma op het gebied van loopbaanbegeleiding. Door middel van het loopbaanspel worden vrouwen[18+] die in loondienst aan de slag willen, aan het denken gezet. Het doel is je gedachten te ordenen en je voor te bereiden op de stappen richting de arbeidsmarkt.
Het loopbaanspel is van 19.00-22.00 uur en vindt plaats op de zolder van de Bovenboog [Johan de Wittlaan 83 in Uithoorn].
Meedoen is gratis. Aanmelden [verplicht] kan t|m morgenmiddag 8 maart door een e-mail te sturen aan What’s Up wdewaal@sportservicehaarlemmermeer.nl

Verdere activiteiten voor de week staan hieronder vermeld of zie What’s Up Uithoorn

Woensdagmiddag 9 maart
14.15-15.30 uur Speciale beweegactiviteit voor vrouwen [ 55+] door Indra de Waal.
19.30-22.00 uur Programma over en voor vrouwen[18+] in een topfunctie [of op weg daar naartoe] door Katja Dekkers [Balance Coach].

Donderdag 10 maart
19.30-22.00 uur Introductieles ‘Hier ben ik’ voor vrouwen [18+] om meer zelfvertrouwen en minder faalangst te hebben en om beter voor jezelf te leren opkomen, door Jantien Roël van Wegwijs Counseling & Coaching.

Vrijdag 11 maart
12.00-14.30 uur Koffiecafé voor vrouwen [18+] met Milou Raiman. Zij geeft kleuranalyses en kledingadvies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerstkaart Rooskleurig Coaching

Nationale Werkbezoekdag 15 november 2023

Binnenkort is weer de jaarlijkse Nationale Werkbezoekdag! Op deze dag gaan werkzoekenden – of werkenden die zich willen heroriënteren – …

Week van de loopbaan 2023 – Blijf scherp, blijf ontwikkelen in je loopbaan

Een loopbaanontwikkelgesprek met een gecertificeerd Noloc coach: Nuttig of nodig? Een loopbaanontwikkelgesprek biedt waardevolle kansen. Het stelt jou in staat …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op