Online loopbaan- en studiekeuzetesten bij Rooskleurig Coaching

Parallel aan mijn bestaande loopbaan- en studiekeuzetraject, beschik ik als loopbaan- of studiekeuzebegeleider over een eigen online testplatform. Dit is mogelijk door een licentie te nemen op Loopbaan-TrjcT van LDC. Dé online test- en dataleverancier voor loopbaan- en studiekeuzecoaches.

LDC ontwikkelt sinds 1990 innovatieve online loopbaantesten op het gebied van HRM, re-integratie, loopbaan- en studiekeuze. En: deze testen direct koppelt aan Nederlands meest complete online beroependatabases, inclusief opleidingen. De loopbaantesten geven richting aan het keuzeproces van werkenden, werkzoekenden, scholieren en studenten.

In mijn persoonlijke coaching en training van cliënten bij loopbaan- of studiekeuzevragen, zullen we samen bepalen welke testen en informatiemodules uit TrjcT zinvol zijn om in te zetten. Bij loopbaantesten kan je denken aan interesse, competenties, IQ, menstype, 360 graden feedback, stressindicator, fitheid, persoonlijkheid, loopbaanwaarden en veel meer. Uniek is de koppeling van de loopbaantesten aan meest uitgebreide online beroependatabase, de informatiemodule. Nederlands grootste en meest complete online beroependatabase. Inclusief synoniemen zijn dat ruim 4.300 beroepen, van elementair tot universitair niveau plus arbeidsmarktperspectieven. Naast de beroepen vind je ook alle opleidingen en cursussen in Nederland, met koppelingen naar de opleidingsinstituten, toelatingseisen, actuele vacatures, stages, leerwerk- en vrijwilligersplekken.

Via de loopbaantesten krijg je zicht op welke beroepen bij je passen. Via de beroependatabases vind je alle informatie over deze beroepen. En met 1 muisklik ga je dan door naar de actuele vacatures. LDC houdt zo’n beetje alle websites in Nederland in de gaten, ze hebben het over meer dan 11.000 websites! Nieuwe vacatures pikken ze meteen op: 24 uur per dag, ook op zon- en feestdagen! Je kan ook ‘alerts’ aanmaken. Zo ontvang je dagelijks actuele en passende vacatures in je mail. Ook is het mogelijk vacatures te vinden op zoeksleutels als plaatsnaam, postcode of datum.

Coaching en training blijft maatwerk en gericht op wat jij nodig hebt.
Wil je meer weten over bovenstaande? Ik kan je hier nog veel meer over vertellen! Bel of stuur mij een e-mail dan praten we verder over jouw specifieke vraag of bekijk vast de link op mijn website Online loopbaan- en studiekeuzetesten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vakantiekaart van Rooskleurig Coaching

Krapteberoepen en omscholing | bijscholing

Momenteel is de krapte op de arbeidsmarkt het hete hangijzer. Al maanden wordt er over gesproken en geschreven in het …

Twee gesubsidieerde scholingsmogelijkheden

Ons werk verandert voortdurend. Je blijven ontwikkelen is daarom belangrijk. Zo kun je werken aan je ontwikkeling, voor meer kansen, …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op