Voorlichting studiekeuze op 20 januari a.s. bibliotheek Mijdrecht

Middelbare school scholieren moeten vóór 1 mei aanstaande hun studiekeuze gemaakt hebben als ze in september willen gaan studeren. De tijd begint te dringen als je dat nog niet gedaan hebt.

Speciaal hiervoor organiseert Rooskleurig Coaching op woensdagmiddag 20 januari 2016, in samenwerking met de bibliotheek in Mijdrecht, een GRATIS voorlichtingsavond:

‘hoe maak ik een studiekeuze?’ bedoeld voor scholieren die een MBO, HBO of WO studie gaan kiezen en hun ouders.

Het is best lastig om op jeugdige leeftijd te kiezen voor een studie en te bedenken wat voor werk je later wilt gaan doen. Een studiekeuze maken is iets heel persoonlijks en een belangrijke beslissing. Er is veel aanbod en alles lijkt even boeiend te zijn. Maar hoe ga je uitzoeken welke studie er het beste bij jou past? Hoe kies je? En wat kan je als ouder doen om je kind te helpen bij het studiekeuze proces?

Tijdens de voorlichtingsmiddag kom je meer te weten over het maken van een studiekeuze en is er volop ruimte voor het stellen van vragen. Na afloop krijg je nog eens tips en adviezen mee naar huis.

Aanmelden

Stuur een e-mail met je naam + het aantal deelnemers aan info@rooskleurigcoaching.nl of bel 06 5313 5015
De voorlichtingsavond is woensdag 20 januari 2016 van 16:00-17:15 uur in de Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen, Dr. J. van der Haarlaan 8, 3641 JW te Mijdrecht.

De voorlichting is toegankelijk voor iedereen, ook als je geen lid bent van de bibliotheek. Klik hier voor meer details Voorlichting Studiekeuze Advies Mijdrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van 13 t/m 17 september 2021 gratis loopbaanadvies voor iedereen

VOOR DE ZEVENDE KEER OP RIJ: DE WEEK VAN DE LOOPBAAN Van 13 t/m 17 september 2021 gratis loopbaanadvies voor …

Nieuwe website Rooskleurig Coaching

Vanaf mei 2021 ben ik stapsgewijs bezig geweest met het creëren van de gloednieuwe website van Rooskleurig Coaching en vandaag …

Concept-subsidieregeling STAP-budget voor het financieren van een scholingsactiviteit naar Tweede Kamer gestuurd

Op 1 april jl. heeft minister Koolmees de concept-subsidieregeling STAP-budget naar de Tweede Kamer gestuurd. STAP staat voor Stimulans van …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op