Voorlichtingsavond ‘hoe maak ik een studiekeuze?’

Rooskleurig Coaching organiseert op donderdag 19 november, in samenwerking met Amstelhof Sport & Health Club, een GRATIS voorlichtingsavond ‘hoe maak ik een studiekeuze?’ bedoeld voor scholieren die een MBO, HBO of WO studie gaan kiezen en hun ouders.

Het is best lastig om op jeugdige leeftijd te kiezen voor een studie en te bedenken wat voor werk je later wilt gaan doen. Een studiekeuze maken is iets heel persoonlijks en een belangrijke beslissing. Er is veel aanbod en alles lijkt even boeiend te zijn. Maar hoe ga je uitzoeken welke studie er het beste bij jou past? Hoe kies je? En wat kan je als ouder doen om je kind te helpen bij het studiekeuze proces?

Tijdens de voorlichtingsavond kom je meer te weten over het maken van een studiekeuze en is er volop ruimte voor het stellen van vragen. Na afloop krijg je nog eens tips en adviezen mee naar huis.

Aanmelden

Stuur een e-mail met je naam + het aantal deelnemers aan info@rooskleurigcoaching.nl of bel 06 5313 5015
De voorlichtingsavond is donderdag 19 november van 19:45-21.00 uur bij Amstelhof Sport & Health Club in Uithoorn.

Verhinderd?

Op woensdagmiddag 20 januari 2016 is dezelfde GRATIS voorlichting ‘hoe maak ik een studiekeuze?’ in de bibliotheek in Mijdrecht. Klik hier voor meer details Voorlichting Studiekeuze Advies Mijdrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vakantiekaart van Rooskleurig Coaching

Krapteberoepen en omscholing | bijscholing

Momenteel is de krapte op de arbeidsmarkt het hete hangijzer. Al maanden wordt er over gesproken en geschreven in het …

Twee gesubsidieerde scholingsmogelijkheden

Ons werk verandert voortdurend. Je blijven ontwikkelen is daarom belangrijk. Zo kun je werken aan je ontwikkeling, voor meer kansen, …

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op